Telly s.r.o. - moderní internetová a satelitní televize pro každou domácnost

Telly s.r.o.

Telly je svěží, jednoduchá, férová a vždy dobře naladěná telka. V ČR poskytuje služby moderní internetové a satelitní televize a pevného připojení k internetu pro každou domácnost. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP.

V pestré programové nabídce si najde každý to své, kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů nabízí také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport 1 a 2 HD, Nova Sport 1-4 HD. Ty obsahují například fotbalovou Ligu mistrů UEFA, anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, MMA zápasy nabité UFC, zámořskou NFL, NBA nebo tenisové turnaje ATP.

Telly nabízí až 124 kanálů, z toho 77 v HD kvalitě, které je možné sledovat až na 4 zařízeních bez příplatku, přetáčení reklam nebo zastavení a zpětné zhlédnutí obrazu a využití 7 denního archivu, a to po celé EU.

Jaká je Telly?

• Stabilní obraz v HD kvalitě bez zasekávání

To hlavní, co se od televize očekává, je hladké fungování bez výpadků. Až 95 % spokojených zákazníků si u Telly vychutnává stabilní obraz v nejlepší kvalitě a až 79 programů v HD.Filmy, seriály, sportovní utkání a další pořady skvěle poběží bez načítání a zasekávání na stabilním a rychlém DSL internetu nebo pomocí optické sítě.

• Vyladěná programová nabídka

Dechberoucí zápasy Ligy mistrů UEFA, Premier League, drsné souboje UFC, napínavá filmová dramata, oddychové komedie, dětské pořady, působivé dokumenty nebo něco peprnějšího? Na Telly se naladí opravdu každý.

• Nevážeme. Odměňujeme!

Naše smlouvy jsou bez vázanosti a za věrnost odměňujeme. Telly si navíc můžete vyzkoušet úplně zdarma.

• Výhody pro všechny

Připravuje neustále odměny a soutěže pro nové zákazníky a současně nezapomíná na stávající zákazníky, ty odměňuje v Telly klubu s benefity věrnostního programu.

• Vše srozumitelně vysvětluje

Na zákaznické podpoře pracuje několik desítek operátorů, kteří jsou připraveni s čímkoliv pomoci. Kdokoli si neví rady, stačí když zavolá nebo napíše.

• Přizpůsobí se všem

S Telly nemusí nikdo čekat, až poběží v telce něco, co vás zajímá. Každý si může vybrat program právě ve chvíli, kdy chce.

• Prokazatelně „nejlepší“

Jednoznačně pro rok 2020 je Telly nejlepší IPTV televizí, a to podle nezávislého testu internetových televizí (IPTV, OTT služeb) redakcí webového portálu https://www.testado.cz/. kde se Telly stala jasným vítězem a předstihla další hodnocené služby O2 TV, Lepší TV, T-Mobile TV a Kuki.

Podzimní kampaň Telly (pro nové zákazníky)

internet od Telly se slevou 100,- Kč! (DSL i OPTIK)

Tato sleva lze libovolně kombinovat se zvýhodněnými nabídkami na TV, zejména s bundle slevou 100 Kč. V takovém případě by šlo celkem o slevu 200 Kč na kombinaci TV + internet. K jakékoli rychlosti internetu od Telly získáte TV Malý balíček (v hodnotě 200,-) zdarma na 24 měsíců.

Ceny uvedené výše jsou před slevou. Platnost slevy je do 31.12.2021 s možným prodloužením.

Mimořádná nabídka internetové televize

Více info k balíčkům a přehled stanic zde. Platnost akce do 31.10.2021.

Pro čerpání výhody vyplňte formulář po přihlášení na tomto webu.

Mimořádná nabídka satelitní televize

Více info k balíčkům a přehled stanic zde. Platnost akce do 31.10.2021.

Pro čerpání výhody vyplňte formulář po přihlášení na tomto webu.

Mimořádná nabídka volání Lama Mobile:

Neomezeny tarif UPOVÍDANÁ LAMA ZA 399 Kč je v prodeji pouze v kombinaci k balíčku TV.

Více info k Lamě zde.