Telly s.r.o. - moderní internetová a satelitní televize pro každou domácnost

Telly s.r.o.

Telly je svěží, jednoduchá, férová a vždy dobře naladěná telka. V ČR poskytuje služby moderní internetové a satelitní televize a pevného připojení k internetu pro každou domácnost. Na českém trhu měli zákazníci možnost využívat služby pod označením DIGI již od roku 2006, značka Telly plynule navazuje na její dobré jméno. Telly je čistě českou společností, patří do skupiny LAMA ENERGY GROUP.

V pestré programové nabídce si najde každý to své, kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů nabízí také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech Premier Sport HD, DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou PremierLeague, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, zápasy nabité UFC, zámořskou NFL, NBA nebo tenisové turnaje ATP.

Telly nabízí až 129 kanálů, z toho 79 v HD kvalitě, které je možné sledovat až na 4 zařízeních bez příplatku, přetáčení reklam nebo zastavení a zpětné zhlédnutí obrazu a využití 7denního archivu, a to po celé EU.

Jaká je Telly?

• Stabilní obraz v HD kvalitě bez zasekávání

To hlavní, co se od televize očekává, je hladké fungování bez výpadků. Až 95 % spokojených zákazníků si u Telly vychutnává stabilní obraz v nejlepší kvalitě a až 79 programů v HD.Filmy, seriály, sportovní utkání a další pořady skvěle poběží bez načítání a zasekávání na stabilním a rychlém DSL internetu nebo pomocí optické sítě.

• Vyladěná programová nabídka

Dechberoucí zápasy PremierLeague, drsné souboje UFC, napínavá filmová dramata, oddychové komedie, dětské pořady, působivé dokumenty nebo něco peprnějšího? Na Telly se naladí opravdu každý.

• Nevážeme. Odměňujeme!

Naše smlouvy jsou bez vázanosti a za věrnost odměňujeme. Telly si navíc můžete vyzkoušet úplně zdarma.

• Výhody pro všechny

Připravuje neustále odměny a soutěže pro nové zákazníky a současně nezapomíná na stávající zákazníky, ty odměňuje v Telly klubu s benefity věrnostního programu.

• Vše srozumitelně vysvětluje

Na zákaznické podpoře pracuje několik desítek operátorů, kteří jsou připraveni s čímkoliv pomoci. Kdokoli si neví rady, stačí když zavolá nebo napíše.

• Přizpůsobí se všem

S Telly nemusí nikdo čekat, až poběží v telce něco, co vás zajímá. Každý si může vybrat program právě ve chvíli, kdy chce.

• Prokazatelně „nejlepší“

Jednoznačně pro rok 2020 je Telly nejlepší IPTV televizí, a to podle nezávislého testu internetových televizí (IPTV, OTT služeb) redakcí webového portálu https://www.testado.cz/. kde se Telly stala jasným vítězem a předstihla další hodnocené služby O2 TV, Lepší TV, T-Mobile TV a Kuki.

Mimořádná nabídka internetové televize

• Balíčky 30% sleva na STŘEDNÍ a VELKÝ BALÍK

Plus další výhody k nim:

• Jako dárek měsíc naplno – první měsíc si zákazník může vychutnat naši plnou nabídku programů a zaplatí pouze balíček, který si objednal

Více info k balíčkům a přehled stanic zde.

Pro čerpání výhody vyplňte formulář po přihlášení na tomto webu.

Mimořádná nabídka satelitní televize

• Balíčky 30% sleva na STŘEDNÍ a VELKÝ BALÍK

Plus další výhody k nim:

• U satelitní TV poznámka až 2 STB zdarma

Více info k balíčkům a přehled stanic zde.

Pro čerpání výhody vyplňte formulář po přihlášení na tomto webu.

Mimořádná nabídka volání Lama Mobile:

Neomezeny tarif UPOVÍDANÁ LAMA ZA 399 Kč v prodeji pouze v kombinaci k balíčku TV.

Více info k Lamě zde.