Ubytování v Praze v Hotelu DUO****

PRAHA

Zábava i odpočinek v moderním hotelu DUO****

Chcete si užít volné dny v Praze? Ať už pojedete s přáteli, rodinou nebo za obchodem, ubytujte se v Hotelu Duo, jen několik minut metrem z centra města.

Nejznámější památky i zábava na dosah a k tomu skvělé ubytování se špičkovým moderním zázemím. A to vše díky SPECIÁLNÍM BALÍČKŮM.

Maximální komfort v klidné části Prahy 9 v bezprostřední blízkosti stanice metra Střížkov, to je Hotel DUO. Hotel nabízí 654 pokojů v několika kategoriích, poskytuje širokou škálu stravovacích, konferenčních a volnočasových služeb a na své si zde přijdou i ti nejnáročnější klienti.

Gastromonie a volný čas

V příjemné a přátelské atmosféře si můžete vychutnat vybrané speciality, které jsou podávány v nově rekonstruované restauraci Food&Mood nebo Lobby baru. V Hotelu Duo také můžete využít hotelovou posilovnu nebo se uvolnit při thajských masážích. Spojení zábavy a sportu nabízí nově zrekonstruované bowlingové centrum Xbowling.

Konferenční služby šité na míru

Součástí hotelu je prostorný Kongresový sál Praha a 10 salonků o celkové rozloze více než 1000 m2 a kapacitě až 1 100 osob. Proto je vhodným místem pro pořádání konferencí, seminářů, školení, obchodních jednání či dalších akcí. V letních měsících je k dispozici letní terasa se zahradou, která poskytuje příjemné prostředí pro firemní večírky, teambuildingy či grilování.

Design a pohodlí i pro ty nejnáročnější

Elegantní Prezidentské apartmá Hotelu Duo nenabízí jen kvalitní ubytovací služby, ale představuje vhodné místo k uspořádání obchodního jednání se vším komfortem a soukromím. Součástí apartmá je kromě ložnice a obývacího pokoje s komfortním posezením a konferenčním stolem pro 8 osob také plně vybavený kuchyňský kout, moderní koupelna s infračervenou saunou a luxusní objemnou vanou, která přináší možnost vychutnat si váš dokonalý pobyt.

TIP:  Na všechny služby spojené s konferencí nebo meetingem (pronájem sálu, občerstvení) Vám poskytneme speciální zvýhodněné ceny a podmínky.

Více o konferenčních službách ZDE.

Nedílnou součástí Hotelu Duo jsou také profesionální služby veškerého personálu, který se postará o Váš jedinečný a nezapomenutelný pobyt v Praze.

NAŠE STANDARDY WE CARE
                                              s námi se nemusíte bát