První Optika

PRAHA

Co Vám přináší první optika?

Zcela nový pohled na pořízení Vašich brýlí. Najdete u nás široký sortiment kvalitních brýlí různých značek pro všechny věkové skupiny. Nemáte lékařský předpis? Nevadí, u nás Vám zajistíme odborné bezplatné měření vašeho zraku. Proto neváhejte a navštivte některou z našich poboček. VÍCE ZDE

První Optika Vám přeje krásné jaro.

V současné době mnozí z nás pracují z domova. Tzv. home office se již stal nedílnou součástí našeho života a s ním také ve většině případů i počítačový monitor. Avšak nejen práce je dnes spojena s počítačem. Vzhledem k situaci, kdy není možná účast na jakékoli větší kulturní či společenské akci si mnozí zvykli, že nám počítač nebo smartphone přináší i sociální kontakty, informace, zábavu. Naše oči jsou však dlouhodobým pohledem na monitory těchto zařízení přetěžovány, setkáváme se s častějšími problémy, které s tím souvisí. Jedná se například o syndrom suchého oka.
Přečtěte si více na našem blogu https://www.prvnioptika.cz/blog
Velmi důležité je mít pro práci na PC kvalitní brýle, které jednak korigují případné dioptrické vady, jednak mohou pomoci při eliminaci nežádoucího bílého světla, které monitory vydávají.

Prodloužili jsme pro vás akci, která vám pomůže pořídit si kvalitní brýle.
Jarní prodloužená nabídka První Optiky vám přináší následující slevy a benefity:
+ 1 000 Kč - poukaz na nákup celých nových brýlí, včetně multifokálních,
+ sprej na čištění brýlových skel,
- 50% slevu na vybrané brýlové obruby, která probíhá na našich pobočkách.
Platnost akce do 30. 6. 2021.
Všechny informace najdete na přiloženém letáku.

Informace pro vás:
Měření zraku zdarma bez front a čekání vám naši optici provedou na následujících pobočkách, po předchozím objednání:
První Optika Anděl, Lidická 30, Praha 5, zde najdete i nabídku exkluzivních značek, na které se však nevztahují slevy.
- První Optika Francouzská, Francouzská 30, Praha 5.
- První Optika by Armina, Sokolovská 6/85, Praha 8.
Telefon pro objednání na jakékoli pobočce: +420 775 888 001, nebo přes kontaktní formulář: https://www.prvnioptika.cz/kontaktujte-prvni-optiku
Na všech našich pobočkách lze také využít možnost servisu a malých oprav vašich brýlí zdarma.
Vše o První Optice najdete na https://www.prvnioptika.cz/
Těšíme se na vaši návštěvu.

Nechte si změřit zrak zdarma v První Optice

Od listopadu 2019 provádíme měření zraku zdarma na dvou našich pobočkách. Abychom ušetřili váš čas a mohli se vám plně věnovat, prosíme, abyste se předem objednali na termín, který vám bude vyhovovat.

K dispozici je vám První Optika Anděl, Lidická 30, Praha 5, telefon +420 774 396 662, mail lidicka@prvnioptika.cz, nebo První Optika by Armína, Sokolovská 6/85 Praha 8 – Karlín, telefon +420 608 422 405, mailová adresa karlin@prvnioptika.cz

V obou případech pak pro objednání mžete použít náš kontaktní formulář: https://www.prvnioptika.cz/kontaktujte-prvni-optiku

Těšíme se na vaši návštěvu.