První Optika

PRAHA

Co Vám přináší první optika?

Zcela nový pohled na pořízení Vašich brýlí. Najdete u nás široký sortiment kvalitních brýlí různých značek pro všechny věkové skupiny. Nemáte lékařský předpis? Nevadí, u nás Vám zajistíme odborné bezplatné měření vašeho zraku. Proto neváhejte a navštivte některou z našich poboček. VÍCE ZDE

Aktuálně jsme pro vás prodloužili akci, na kterou jsme zaznamenali velmi pozitivní odezvy. Zejména náš dárek k nákupu brýlí - sprej proti mlžení brýlí, je v současné době velmi oceňován. Každý z nás, kdo brýle nosí, má zkušenosti se zamlžování brýlových skel při používání roušky a ocení jakoukoli pomoc při odstranění tohoto problému.

První Optika se snaží svou nabídkou reagovat na složité období, které právě prožíváme.

Novoroční nadílka První Optiky vám přináší následující benefity:

+ 1 000 Kč - poukaz na nákup celých nových brýlí, včetně multifokálních,

+ sprej proti zamlžování brýlí zdarma, který funguje na 100 %,

- 50% slevu na vybrané brýlové obruby, která probíhá na našich pobočkách.

Platnost akce do 12. 2. 2020.

Všechny informace najdete na přiloženém letáku.

Měření zraku zdarma bez front a čekání již na dvou našich pobočkách, po předchozím objednání:
První Optika Anděl v Lidické ulici, Praha 5, zde najdete i nabídku exkluzivních značek, na které se však nevztahují slevy.
- První Optika Francouzská, Francouzská 30, Praha 5.
Informace i kontakty pro objednání najdete na našem blogu: https://www.prvnioptika.cz/blog.
Na všech našich pobočkách lze také využít možnost servisu a opravy vašich brýlí zdarma.
Vše o První Optice najdete na https://www.prvnioptika.cz/

Nechte si změřit zrak zdarma v První Optice

Od listopadu 2019 provádíme měření zraku zdarma na dvou našich pobočkách. Abychom ušetřili váš čas a mohli se vám plně věnovat, prosíme, abyste se předem objednali na termín, který vám bude vyhovovat.

K dispozici je vám První Optika Anděl, Lidická 30, Praha 5, telefon +420 774 396 662, mail lidicka@prvnioptika.cz, nebo První Optika by Armína, Sokolovská 6/85 Praha 8 – Karlín, telefon +420 608 422 405, mailová adresa karlin@prvnioptika.cz

V obou případech pak pro objednání mžete použít náš kontaktní formulář: https://www.prvnioptika.cz/kontaktujte-prvni-optiku

Těšíme se na vaši návštěvu.