Pojištění odpovědnosti zaměstnance jednoduše on-line!

Ergo pojišťovna, a.s.

Vyjednali jsme pro Vás jako jediní slevu 5 % na pojištění ,,Odpovědnost za škodu z výkonu povolání".

Život a zaměstnání je vždy riziko. I přes vaši zodpovědnost se může stát cokoliv. Nabourané služební auto, upadne vám pracovní nářadí, zakopnete a zničíte zboží určené k prodeji. Samozřejmě tím způsobíte škodu zaměstnavateli i sobě. To jsou věci, které se lidem denně dějí. Nemilé náhody a chvilky nepozornosti. Nevyhýbají se nikomu a viníky stojí hodně. Co víc, můžete dokonce někoho zranit!!

Možno pohodlně uzavřít on-line z pohodlí domova !!! Buďte v bezpečí !!!

VARIANTY

Standard – zaměstnanec, který neřídí vůz

Řidič – zaměstnanec může řídit služební vůz

Řidič PLUS – vztahuje se též na škodu na vozidle při použití pro osobní spotřebu, povinné havarijní pojištění

Řidič z povolání – zaměstnanec řídí vůz jako hlavní pracovní činnost

Chcete to riskovat? Nebo dáte přednost jistotě a svoji odpovědnost si pojistíte?

Budete pojištění pro případ veškerých běžných škod, které můžete způsobit svému zaměstnavateli. Jistí Vás, ať už v zaměstnání něco poškodíte, někoho zraníte nebo způsobíte finanční škodu.

Pojištění lze sjednat i v případě, že pracujete jako brigádník na některou z dohod o pracích konaných mimo pracovní poměr!!!