Divadlo Na Jezerce - Výhodná cena vstupenek na vybrané představení

Divadlo Na Jezerce, s.r.o.

Divadelní společnost Jana Hrušínského byla založena v roce 2002 a navazuje na dlouholetou rodinnou tradici. Předkové a příslušníci rodiny Hrušínských působí v českém divadle nepřetržitě od poloviny devatenáctého století. Prvním držitelem divadelní koncese v rodině byl pan Ondřej Červíček, který povolení k provozování divadelního spolku získal v roce 1883. Za všechny známé osobnosti, které prošly divadelní historií "rodiny" jmenujme např. v r. 1851 Josefa Kajetána Tyla nebo později, v první polovině 20. století např. Karla Lamače, Rudolfa Hrušínského či Josefa Kemra. Rodinná tradice nyní pokračuje v Divadle Na Jezerce.

Dočasně uzavřeno!

Po úspěchu inscenace Generálka s Jiřinou Bohdalovou a monodramatu Shylock oceněném Thálií s Milanem Kňažkem se na Jezerku vrací režisér Radek Balaš, aby tentokrát spojil dvě legendy na jediném jevišti ve hře GIN GAME (D. L. Coburn).

S hlavními hrdiny příběhu se seznamujeme ve chvíli, kdy si v domově seniorů oba připadají stejně jako pro nepotřebnost odložené věci v bazaru. Fonsie a Weller. Každá jejich započatá konverzace se postupně stává bitvou. Nevsadili se o nic, ale budete mít dojem, že je v sázce celý jejich život. Potkávají se náhodou. Přemluví ji ke hře. On zná dopodrobna všechna pravidla a zákonitosti své oblíbené karetní hry. Ona je začátečnice, která má štěstí. Jenže štěstí občas máme tam, kde ho nepotřebujeme.

běžná cena vstupenky 640,- Kč

Podle filmu Paola Genovese

Moderní technologie nám pomáhají překonat vzdálenost, ale ničí blízkost.

Parta sedmi přátel, kteří se znají celý život, zjišťuje během jediného večera, že o sobě neví vůbec nic... Jak se pod vlivem moderních technologií stávají z přátel naprostí cizinci? Překvapivě snadno.

běžná cena vstupenky 590,- Kč

28.10.2020 cena vstupenky 500,- Kč

Komedie, která vás zbaví blbé nálady.

Studenti Charley a Jack chtějí požádat své vyvolené o ruku. Shodou okolností má Charleyho navštívit bohatá tetička z Brazílie. Její příjezd se ale opozdí, a tak studenti donutí spolužáka Babse, aby se přestrojil a kryl jim záda v úloze tetičky. Celý příběh ovšem zkomplikuje příjezd pravé tety a Babsovy lásky Elly.

běžná cena vstupenky 390,- Kč

"Vypadám snad jako zločinec?"/ "Vypadáte jako Hitler!"

Představte si, že se v naší současnosti probudí v berlínském parku Adolf Hitler. Pochopitelně za velkého zájmu všech kolemjdoucích. Jak na něj budou lidé reagovat? A jak bude reagovat na náš současný svět on? Jak se zachovají média?

běžná cena vstupenky 450,- Kč

Vítejte v časech, kdy se k sobě lidé chovali slušně.

Podtitul inscenace "Vítejte v časech, kdy se k sobě lidé chovali slušně.", vypovídá nejen o charakteru hry platné v každé době, ale také o pojetí, které si pro realizaci Divadlo Na Jezerce zvolilo. Zdeněk Jirotka totiž nenapsal "pouze" humoristickou knihu, on skrze laskavý humor oslavuje poctivost, slušnost a demokracii.

běžná cena vstupenky 590,- Kč

26.10.2020 cena vstupenky 500,- Kč

KOMEDIE O TOM, ŽE O ROZCHODECH SE NEMÁ ŽERTOVAT.

Život na francouzském venkově si asi umíme představit všichni – piknik v přírodě, pohoda, klid. Pro některé až příliš velký. Chtělo by to trochu legrace. Ale co když se z ní stane vážná věc? To vše ukáže komedie plná fám s jedním žertíkem v záloze. Jenže, o rozvodech se nemá žertovat…

běžná cena vstupenky 450,- kč

25.10.2020 cena vstupenky 400,- Kč

"S ženskýma to máš jednoduchý! Ještě jsem nepoznal žádnou, kterou by nepoučila facka, nebo dávka z pětačtyřicítky."

KOMEDIE WOODYHO ALLENA NIKDY NEZKLAME! CO DĚLAT, KDYŽ VÁS OPUSTÍ ŽENA?

běžná cena vstupenky 450,- kč

"Když chtějí obkladači něco šlohnout, kradou dlaždičky. Kdyby dělali v diamantovým dole, brali by něco jinýho."

Pohled do světa českých dlaždičů, kteří optikou svého povolání a v jazyce jim vlastním ukazují divákům, že zdánlivě jednoduchý plán – ukrást paletu dlaždiček a o polední pauze ji výhodně prodat – může mít velmi složitou motivaci.

běžná cena vstupenky 450,- Kč

23.10.2020 cena vstupenky 400,- Kč