České respirátory FFP2

REFIN ASISTENT, s.r.o.

V souvislosti s koronavirovou epidemií jsme aktuálně vyjednali a zařadili do našeho portfolia kvalitní certifikované české respirátory nejvyšší kvality na jedno použití. Respirátory mají všitý plíšek na pohodlné přizpůsobení horní části masky na nos. Jedná se o profesionální respirátory vhodné do zdravotnictví, státní správy, do firem a provozoven, ale i pro jednotlivce na osobní užití.

Filtrační třída FFP2 poskytuje středně vysoký stupeň ochrany. Chrání proti středně toxickým částicím, proti zdraví škodlivým mutagenním látkám, fibrogenním látkám, azbestu, proti zdraví škodlivému prachu, kouři a aerosolům do stupně koncentrace 10xNPK/PEL, s filtrační účinností rovnou nebo vyšší 95 %. Nošením respirátoru FFP2 snížíte pravděpodobnost, že se nakazíte a zároveň omezíte šíření nákazy mezi své okolí. Produkt splňuje přísné normy na výrobu a každý kus je zabalen v hygienickém obalu.

Respirátor na rozdíl od roušky chrání nejen okolí, ale i jeho uživatele. Tento produkt jakožto certifikovaný FFP2 respirátor odpovídá doporučením Světové zdravotnické organizace (WHO) v rámci plánu na zastavení šíření koronaviru.

Nabídka respirátorů

Nabízíme respirátory certifikované české firmy Royax s minimálním odběrem 20 ks.

Respirátory jsou baleny po 5 nebo 10 ks a ve velkosti M nebo L.

Zboží bude expedováno do 3-5 pracovních dnů.

Cena za kus - 13,- Kč

( doprava PPL či zásilkovnou 90,- Kč)

Od 200 ks DOPRAVA ZDARMA

Objednávat můžete pomocí formuláře po přihlášení.

Nezapomeňte uvést dodací adresu, počet ks a velikost!