Zánovní vozy zn. ŠKODA a SEAT

CB Auto, a.s.

CB Auto největší prodejce vozů na jihu Čech. Působíme v Českých Budějovicích, Táboře a Českém Krumlově. Naše služby zahrnují mnohem více než prodej a servis vozů.Máme pro Vás vždy k dispozici moderní a příjemné prostředí včetně profesionálního zázemí. Náš tým pracovníků zákaznického servisu Vám zabezpečí to, na co máte v rámci standardů prodávaných a servisovaných značek nárok.

Pokud si kupujete nový vůz, právem očekáváte nejvyšší kvalitu, spolehlivost a bezpečnost. Stejně tak perfektní servis a služby spojené s užíváním vozu. Proč se nespolehnout na tyto výhody i v případě ojetých vozů zakoupených u nás? Všechny vozy zařazené v naší nabídce splňují přísná kritéria kvality a jsou tedy zárukou dlouhého a spokojeného užívání bez obav z neznámého původu nebo špatného technického stavu. Naše vozy jsou nabízeny s celou řadou zákaznických výhod a především kvalitním servisním zázemím.

Seat TOLEDO

SEAT Toledo se zvýhodněním až 84 900 Kč oproti novému vozu.

Čas strávený v rodinném kruhu patří mezi největší potěšení v životě člověka. Ještě větší potěšení přináší možnost dělat společně, cokoli nás napadne. Ať je to den v parku, odpolední nakupování nebo dovolená, nový SEAT Toledo má prostor a technické předpoklady k tomu, aby jakýkoli nápad proměnil v zábavnou rodinnou aktivitu. Nabízí nejvyšší úroveň komfortu a bezpečnosti společně s dokonalým designem.

Členové rodiny, kteří si hrají společně, zůstávají spolu a nový SEAT Toledo skvěle drží krok s jejich spontánními nápady. Díky elegantnímu designu je ideálním vozem pro rodinné výlety i formálnější rodinné příležitosti. Rodinné výlety někdy nejsou tou nejsnadnější věcí na světě, zejména s malými dětmi. Kdo však nastoupí do nového modelu SEAT Toledo, tomu atmosféra komfortu a mimořádné kvality okamžitě zajistí báječnou náladu po celou cestu. A určitě s tím má co do činění i nádherné čalounění sedadel. Pro veškeré potřeby vaší rodiny budete mít k dispozici nejen obrovský prostor pro nohy, ale také velkorysý zavazadlový prostor. Zadní výklopné víko usnadňuje nakládání, snáze se otvírá a je ještě praktičtější.

Příklady cenového zvýhodnění:

SEAT Toledo 1.2.TSi Reference

Cena pro Odbory+ 275 000,-Kč

Běžná cena 300 000 Kč.

Do provozu: 13.10.2016 Výkon: 66 kW
Tachometr: 21 931 Km Objem motoru: 1197 cm
Palivo: benzín Počet míst: 5
Převodovka: manuál, 5 stup. První majitel: ANO

Další nabídka vozů ZDE.

Škoda OCTAVIA

ŠKODA Octavia se zvýhodněním až 140 900 Kč oproti novému vozu.

Třída sama pro sebe.

ŠKODA Octavia se sebevědomým designem a řadou nových technologií pro váš komfort i bezpečí. Variabilnější a výkonnější než kdy předtím.

Škoda OCTAVIA Liftback 1,6 TDi Ambition plus

Cena pro Odbory+ 379 000 Kč.

Běžná cena 399 000 Kč.

Tachometr: 20 023 Km Do provozu: 05.05.2016
Palivo: Nafta Výkon: 81 kW
Převodovka: manuální První majitel: ANO

ŠKODA OCTAVIA KOMBI 1,6 TDi Combi Style

Cena pro Odbory+ 408 000 Kč.

Běžná cena 428 000 Kč.

Tachometr: 20 438 km Výkon: 81 kW