Zájezdy na EXPO Dubaj 2021-22

s CK QUICKTOUR

Cestovní kancelář QUICKTOUR s.r.o. nabízí své zájezdy již 31.sezónu. Již potřetí (po EXPO 2015 v Milánu a 2017 v kazašské Astaně) jsme přímým partnerem Českého pavilonu na Světové výstavě EXPO Dubaj 2021-22, kde si prohlídku výstaviště a Dubaje klienti budou moci prodloužit i o pobyt u moře v oblíbeném letovisku Ras Al Khaimah. Speciální EXPO nabídku zájezdů naleznete na našem specializovaném webu www.zajezdyexpo.cz.

Nový termín EXPO DUBAJ:  1.10.2021- 31.3.2022

Kancelář nabízí slevu 10% na katalogové zájezdy do ceny zájezdu 20.000,- Kč a 5% na zájezdy nad 20.000,- Kč/os.

Tyto slevy platí i na zájezdy z webových stránek www.quicktour.cz,  ale  CK QUICKTOUR musí být přímým organizátorem zájezdů. Slevy jsou určeny pro členy odborů a jejich rodinné příslušníky.

Možnost platby za vybraný zájezd je i různými zaměstnaneckými poukázkami – benefity (do 50% ceny zájezdu).

Krátce Vám představíme katalogovou nabídku zájezdů CK QUICKTOUR:

V první části katalogu se věnujeme pobytovým zájezdům, především  stále nejoblíbenějšímu Jadranu. Bohatou nabídku máme na ostrov Rab, který okouzluje naše turisty již od roku 1992. V červnu a září zde pořádáme i pobyty se cvičením jógy. V katalogu jsou zařazeny i další destinace na jadranském pobřeží v Chorvatsku i v Itálii.

Lyžařské zájezdy směřujeme do Švýcarska do vyhlášeného střediska St. Moritz.  Rakousko je zastoupeno oblastí Dachstein – Tauplitz, Innsbruck a ledovcem Mölltal.

Druhá část, poznávací zájezdy,  je za dobu činnosti naší CK dosud nejobsáhlejší. Nejžádanější z poznávacích zájezdů je u nás Holandsko s květinovým korzem a Švýcarsko, ať už s horskými železnicemi či s méně i více náročnou turistikou, jak se kdo cítí. Mezi zájezdy do Velké Británie vzrostl zájem našich klientů o kratší letecké pobyty s kvalitním ubytováním. Příjemným bonusem může být i v příštím roce jistě nezapomenutelná návštěva muzikálů v londýnském West Endu nebo zájezd s tématikou Harry Pottera. Stále více zájmu se zaměřuje na Polsko a země Balkánského poloostrova  (např. na oblast Banátu našich českých krajanů).

Pobytově - poznávací zájezdy se těší stálé větší oblibě, každoroční nabídku tvoří zájezdy na Korsiku a do Černé Hory. Oblíbené jsou i zájezdy s železniční tématikou (Německo, Rakousko a Itálie). Poznávací zájezdy vedou i na Ukrajinu:  na Podkarpatskou Rus i do oblasti Kyjeva s možností navštívit i místa černobylské jaderné havárie. Ze zájezdů do vzdálenějších končin světa katalog nabízí atraktivní zájezdy do Střední Asie (Uzbekistán, Kazachstán , Kyrgyzstán a Tadžikistán.)

Předposlední  část katalogu je určena kratším pobytům s autobusovou i vlastní dopravou do lázeňských a relaxačních středisek ve Slovinsku (Moravské Toplice), v Maďarsku (Zalakáros, Moráhalom  atd) a do chorvatského  Sv. Martinu. Poslední část věnujeme Adventním zájezdům 2020 do Rakouska, Německa, Polska, ale také po naší republice.

Nemůžeme vyjmenovat všechno, co bychom Vám rádi nabídli. Výběr je už na Vás, ať už z našeho katalogu či ještě rozšířenější výběr na webových stránkách www.quicktour.cz