Zahradní příslušenství až s 25% slevou

panfitinka.cz, s.r.o.

Jsme e-shop nové generace. Jsme webový portál snoubící to nejlepší z kvalitního e-shopu a informačních serverů. Nabízíme svým zákazníkům nejen kvalitní a prověřené produkty, ale i plno teoretických i praktických rad a doporučení, pro úspěšnou realizaci instalací a projektů. Ručíme za kvalitu zboží, které prodáváme. Poradíme při výběru zboží a doporučíme to nejlepší řešení. Pomůžeme s kompletní realizací instalace. Neustále sdílíme spoustu užitečných informací a novinek z oboru.

Grily na pelety

Mrazuvzdorný kohout Vir Arctic

Mrazuvzdorná úprava. Elastické tělo kohoutu je odolné vůči prasknutí při zmrznutí vody v kohoutu. Jednoduše se nafoukne a  po opětovném rozmrznutí vody (ledu) uvnitř kohoutu se tělo vrací do původního stavu. Těsnění zůstává nepoškozeno. Ideální pro venkovní použití u rodinného domu nebo do mrazíren, vodáren, řeznictví a jiných náročných provozů.

Nadzemní nádrže na dešťovou vodu

Nádrže na dešťovou vodu nabízí kombinaci šetření peněz za vodu a zároveň elegantní vzhled nádrže. Pro rostliny není lepší voda než dešťová. Voda je čistá a měkká. Nádrže na dešťovou vodu se tak stávají stále běžnější okrasou na zahradách.

Podzemní nádrže na dešťovou vodu

Sloupek na čerpání vody

Velmi realistický vzhled, součástí balení je i vypouštěcí kohoutek. Vyrobeno z kvalitního UV stabilního materiálu.

Nejen průmyslová chemie

Společnost Chemstr - Šafařík s.r.o. je česká výrobní a distribuční společnost, která vznikla v roce 1991. Orientuje se na prodej produktů své vlastní ochranné značky CHEMSTR®. Produkce CHEMSTR® nabízí širokou škálu chemicko-technických produktů na čištění, odmaštění, svařování, lepení a ochranu v různých průmyslových odvětvích. Mimo jiné se společnost CHEMSTR - ŠAFAŘÍK s.r.o. zabývá distribucí technických sprejů, lepidel, tmelů a epoxidových pryskyřic.