Zahradní příslušenství až s 25% slevou

panfitinka.cz, s.r.o.

Jsme e-shop nové generace. Jsme webový portál snoubící to nejlepší z kvalitního e-shopu a informačních serverů. Nabízíme svým zákazníkům nejen kvalitní a prověřené produkty, ale i plno teoretických i praktických rad a doporučení, pro úspěšnou realizaci instalací a projektů. Ručíme za kvalitu zboží, které prodáváme. Poradíme při výběru zboží a doporučíme to nejlepší řešení. Pomůžeme s kompletní realizací instalace. Neustále sdílíme spoustu užitečných informací a novinek z oboru.

Grily na pelety

Praktický přenosný peletový gril - kompaktní design, snadná přeprava, prostorová nenáročnost. Grilujte s minimem popela a bez kouře, napájení, baterií, plynu nebo uhlí.

Mrazuvzdorný kohout Vir Arctic

Mrazuvzdorná úprava. Elastické tělo kohoutu je odolné vůči prasknutí při zmrznutí vody v kohoutu. Jednoduše se nafoukne a  po opětovném rozmrznutí vody (ledu) uvnitř kohoutu se tělo vrací do původního stavu. Těsnění zůstává nepoškozeno. Ideální pro venkovní použití u rodinného domu nebo do mrazíren, vodáren, řeznictví a jiných náročných provozů.

Locker - inovativní nit pro těsnění závitů

Společnost NOVITERA ve spolupráci s firmou BISAN a montážními společnostmi, po dvou letech vývoje, testování a certifikace, přichází na trh s produktem Novitera Locker - INOVATIVNÍ NIT PRO TĚSNĚNÍ ZÁVITŮ.

Vyvinuto pro dokonalou těsnost s možností korekce závitu
Nože po obou stranách pro pohodlné používání praváky i leváky, brzda pro napnutí nitě pro kvalitní navinutí, ergonomicky tvarované balení zabraňující vysychání nitě a okamžitá těsnost s možnost í korekce závitu.
Ideální pro rozvody vody a topení, rozvody plynu a stlačený vzduch i CO2
Maximální tlak 15 bar. Maximální teplota 130°C.

Nadzemní nádrže na dešťovou vodu

Nádrže na dešťovou vodu nabízí kombinaci šetření peněz za vodu a zároveň elegantní vzhled nádrže. Pro rostliny není lepší voda než dešťová. Voda je čistá a měkká. Nádrže na dešťovou vodu se tak stávají stále běžnější okrasou na zahradách.

Podzemní nádrže na dešťovou vodu

• zalévání zahrady
  • splachování WC (tvoří až 30 % spotřeby vody)
  • praní (dešťová voda je měkká, netvoří vodní kámen, lépe rozpouští prací prášky a tím snižuje jejich spotřebu.Vhodné využití je tam, kde je voda tvrdá, kromě úspory pracích prášků snížíte i opotřebení pračky)
  • úklid, umývání

Sloupek na čerpání vody

Velmi realistický vzhled, součástí balení je i vypouštěcí kohoutek. Vyrobeno z kvalitního UV stabilního materiálu.

Nejen průmyslová chemie

Společnost Chemstr - Šafařík s.r.o. je česká výrobní a distribuční společnost, která vznikla v roce 1991. Orientuje se na prodej produktů své vlastní ochranné značky CHEMSTR®. Produkce CHEMSTR® nabízí širokou škálu chemicko-technických produktů na čištění, odmaštění, svařování, lepení a ochranu v různých průmyslových odvětvích. Mimo jiné se společnost CHEMSTR - ŠAFAŘÍK s.r.o. zabývá distribucí technických sprejů, lepidel, tmelů a epoxidových pryskyřic.