Výhodné ubytování v Praze se slevou až 40%

Hotel DUO ****

Pamětihodnosti, kultura, odpočinek…

Nejkrásnější památky i zábava na dosah a k tomu skvělé ubytování v Hotelu Duo se špičkovým moderním zázemím.

Potřebujete ideální místo pro konferenci, obchodní jednání, uspořádání speciální akce? Chcete si zpříjemnit víkend s rodinou, obohatit se nezapomenutelnými zážitky a hledáte to pravé ubytování? Zvolte náš Hotel Duo v Praze.

Maximální komfort za zvýhodněnou cenu, ať už přijedete za obchodním či soukromým účelem, získáte v klidné části Prahy 9 v bezprostřední blízkosti stanice metra Střížkov. 4* Hotel Duo má k dispozici celkem 634 pokojů v 7 různých kategoriích, poskytuje širokou škálu stravovacích, konferenčních a volnočasových služeb a na své si zde přijdou i ti nejnáročnější klienti.

Konferenční služby šité na míru

Součástí hotelu je prostorný Kongresový sál Prague a 10 salonků o celkové rozloze více než 1000 m2 a kapacitě až 650 osob. Proto je vhodným místem pro pořádání konferencí, seminářů, školení, obchodních jednání či dalších akcí. V letních měsících Vám pomůžeme zorganizovat soukromou akci na naší letní terase se zahradou, která poskytuje příjemné prostředí pro firemní večírky, teambuildingy či oslavy.

Design a pohodlí i pro ty nejnáročnější

Elegantní Prezidentské apartmá Hotelu Duo nenabízí jen kvalitní ubytovací služby, ale představuje vhodné místo k uspořádání obchodního jednání se vším komfortem a soukromím. Součástí apartmá je kromě ložnice a obývacího pokoje s komfortním posezením a konferenčním stolem pro 8 osob také plně vybavený kuchyňský kout, moderní koupelna s infračervenou saunou a luxusní objemnou vanou, která přináší možnost vychutnat si váš dokonalý pobyt.

TIP:  Na všechny služby spojené s konferencí či meetingem (pronájem sálu, občerstvení)
Vám poskytneme zvýhodněné ceny a podmínky.

Více o konferenčních službách ZDE

Sport, relax i zábava

V příjemné a přátelské atmosféře si můžete pochutnat na vybraných českých i mezinárodních specialitách, které jsou podávány v hotelové restauraci Formanka. Dobrou kávu s domácími dezerty nabízí naše Terrace Café a Váš oblíbený nápoj si můžete objednat u skvělé obsluhy v Lobby baru.

Sportovní, relaxační, kosmetické a další služby poskytuje plně vybavené Sportcentrum hotelu, kde lze využít plavecký bazén, posilovnu, saunu, zahrát si stolní tenis nebo si užít zábavu v bowlingovém centru s 12 dráhami.

Více o sportcentru ZDE

Nedílnou součástí Hotelu Duo jsou také profesionální služby veškerého personálu, který se postará o Váš jedinečný a nezapomenutelný pobyt v Praze.

Těšíme se na Vás.