Vítkovice Tours - česká jednička na Jadranu

Vítkovice Tours

Vítkovice Tours  přináší pro členy Programu Odbory Plus exkluzivní nabídku hotelů, penzionů, apartmánů a vil v místech, která jsou bezpečná, stabilní a s garancí služeb nejvyšší kvality. Vybírejte svou dovolenou ze zajímavých destinací v Chorvatsku, Slovinsku, Černé Hoře, Itálii a Bulharsku. Spolu s nimi jsou připraveny i specifické programy pro rodiny s dětmi, seniory, páry i pro náročné.Pro kolektivy a větší skupiny přátel Vám zpracujeme nabídku na míru, dle vašich přání a požadavků.

Tip Odboryplus.cz

Vitkovice Tours je jednou z nejznámnějších cestovních kanceláří na trhu. Specializuje se na pobřeží Jadranu a provozuje zde mnoho ubytovacích kapacit od kempu až po hotely pro náročnější klientelu. Jaderské moře je vyhledávané pro svou průzračnou vodu, charakteristické pláže a typické chorvatské prostředí. Chcete zažít Chorvatsko trochu jinak? Doporučujeme navštívit rozsáhlý  plážový komplex Solaris ležící u města Šibeník, který vyniká tím, že jsou zde poskytovány opravdu služby na vysoké úrovni. Najde se zde ubytování od mobilhomu až po hotely. Vše je propojeno bazény, restauracemi, bary, atrakcemi pro děti i dospělé, kdy máte místy pocit, že se ani nenacházíte na Jadranu. Dokonce má svůj vlastní jachetní přístav. Není zde daleko k národním parkům Krka či Kornati, taktéž do historického centra Šibeníku. Více zde...

Vaši dovolenou si můžete objednat ve všech pobočkách Vítkovice Tours:

• Ostrava Vítkovice, Mírové nám.3d-519, 703 00, kontaktní osoba: Jaroslava Mrkvicová, tel.: 59 666 40 41
  • Frýdek-Místek, OC Frýda, Na příkopě 3727, 738 01, kontaktní osoba: Denisa Zemanová, tel.: 558 624 524
  • Praha 2 – Vinohrady, Italská 9, 120 99, kontaktní osoba: Markéta Bydláková, tel: 224 235 508
  • Praha Vysočany, Freyova 945/35, 190 00 Praha 9, kontaktní osoba: Šárka Gerychová, tel. 222 523 482
  • Call centrum 59 666 40 40, info@ckvt.cz
  • Tištěné katalogy vám zašleme na požádání.

Rezervujte a objednávejte na www.ckvt.cz.
Zde je také kompletní přehled zájezdů a další nabídky z katalogů VÍTKOVICE TOURS.

Horké tipy na strávení dovolené na Jadranu:

Makarska

hotel Labineca
Týden s All inclusive

již od 7.990 Kč/os.

Kompletní přehled zájezdů a další nabídky z katalogů VÍTKOVICE TOURS naleznete na www.ckvt.cz.