Sleva na fotovoltaiku až 15 000,- Kč + vyřízení dotace Nová zelená úsporám až 155 000,-Kč

E.ON Energie,a.s.

Cena při využití dotace již od 109 900,- Kč

Cena pro Odboryplus od 99 900,- Kč

Vydělávejte na slunci. Chcete být o krůček blíž ke své soběstačnosti a pomocí vlastní energie nejen ohřívat vodu, topit a svítiti, ale i vařit, prát nebo se dívat na televizi a navíc dost zmenšit svou uhlíkovou stopu? Vsaďte na nevyčerpatelný zdroj energie šetrný k životnímu prostředí i vaší peněžence. Díky solárnímu systému s Virtuální baterií od E.ON budete mít navíc  jedinečnou možnost, jak využít 100 % vlastní vyrobené energie. Když v okamžiku výroby nestihnete všechnu energii spotřebovat, jednoduše se vám uloží do Virtuální baterie místo toho, abyste ji zadarmo poslali do sítě. Až budete energii potřebovat, třeba v zimě nebo za špatného počasí, nejdříve ji budete čerpat z Virtuální baterie a až potom ze sítě. Majitelé solárních systémů si nejvíce pochvalují nižší náklady za elektřinu. Takže proč by fotovoltaika nemohla být jednou z nejlepších investic i vašeho života?

Chcete si pořídit solární systém, ale nechcete za něj tolik platit? Buďte mezi první stovkou zájemců a získejte solární systém levněji! Pokud cena nepřesáhne 300 000 Kč, dáme vám slevu 10 000 Kč. Kdyby vás solární systém měl přijít na víc než 300 000 Kč, zvýšíme slevu na 15 000 Kč. Stačí, když při vyplňování nezávazné poptávky na tomto webu napíšete do poznámky heslo: ChcislevuVBodbory.

Využijte slevový kód do 31. 10. 2018.

Po návštěvě technika u vás doma vám pošleme konečnou cenovou nabídku. Do ní vám napíšeme, jestli jste slevu dostali a jak vypadá celková cena po jejím započtení. Když budete s cenou souhlasit, připravíme smlouvu. Pozor, abyste slevu mohli získat, je třeba smlouvu do 30. 11. 2018 podepsat.

Slevu vám nemůžeme vyplatit v penězích ani jinak a nemáte na ni právní nárok. Zároveň tímto neuzavíráme smlouvu a nabídku můžeme kdykoli zrušit nebo omezit. To jen aby nedošlo k nedorozumění.

E.ON za vás vyřídí dotaci Nová zelená úsporám až 155 000 Kč a navíc máte možnost využít výhodnou půjčku.