Sleva až 51% na kuchyně Oresi

Oresi

Oresi je teď šampión v každé třídě kuchyní. Chytré kuchyně Dolti ve střední třídě, jejich designová nadstavba Dolti Collection by Andrea Capovilla, německé kuchyně Livanza ve třídě prémiové i luxusní německé kuchyně Bauformat vždy přinášejí prověřenou kvalitu v atraktivním designu za nejnižší možnou cenu. Přesně v duchu zavedené filozofie Oresi, největšího prodejce kuchyní. Více informací o kuchyních Oresi získáte na www.oresi.cz

Nákup vaší nové kuchyně nebyl nikdy výhodnější

S kupónem od Odborů Plus získáte slevu až 51% z maloobchodních cen na kuchyňský nábytek Dolti, Dolti Collection, Livanza a Bauformat od největšího prodejce kuchyní společnosti Oresi.

Kuchyňská sestava MAGIQ (grafický návrh 3D)

Příklady slev pro Odboryplus

Běžná cena v rámci akce „Oresi vám dá víc!“ 67 363,- Kč

Cena pro Odboryplus: 60 627,- Kč

Ušetříte: 6 736,- Kč   (uvedená cena bez spotřebičů)

Luxusní německé kuchyně Bauformat zastupuje například kuchyně Milano s kazetovými dvířky v námořnické modré a bílé barvě v provedení hedvábný mat.

Model Sonata se stane ozdobou interiéru zařízeného ve stylu nového klasicismu, ale také evokuje provensálskou atmosféru. Náleží do prémiové řady německých kuchyní Livanza.

Netradiční materiály jako je perleťový lesk nebo železná ruda představují kuchyně z linie Steel Art, které najdete v řadě kuchyní Dolti Dolti Collection by Andrea Capovilla.

Kuchyně ETNIQ s exotickým vzorem dřeva zabarveného jako vyzrálé tabákové listy patří do řady chytrých kuchyní Dolti ve střední třídě.