Sleva až 25% na pobyty v lázních + 500,- Kč kupón pro O+

CK Czech holidays, s.r.o.

Czech holidays – cestovní kancelář, s.r.o. se Vám tímto představuje jako dlouholetý a spolehlivý partner mnoha spokojených klientů. Specializujeme se na lázeňské a léčebné pobyty. Na webových portálech www.lazne.net a www.wellness-hotel.cz  najdete širokou nabídku lázeňských pobytů v nejznámějších českých, moravských, slovenských a maďarských lázních.  Charakter těchto pobytů představuje osvědčenou kombinaci blahodárných účinků přírodních léčivých zdrojů (termální, minerální aj. vody, rašelina, bahno, plyn), aktivního odpočinku (vycházky, projížďky aj.) a kulturních prožitků (divadelní představení, promenádní koncerty, taneční večery aj.). Ptejte se u svého zaměstnavatele na možnosti čerpání příspěvku na rekreaci, relaxační a ozdravné pobyty.

CK nabízí slevy až 25% na wellness a lázeňské pobyty v Čechách a na Slovensku, které najdete na:

Dále Členům O+  nabízí kupon na slevu 500 Kč na všechny pobyty s minimální délkou 5 nocí v maďarských lázních s platností do 30.06.2019.

TIPY NA POBYTY V MAĎARSKÝCH LÁZNÍCH SE SLEVOU PRO ČLENY O+ :

LENTI

Thermal Hotel Balance****

cena od: 7 475 Kč osoba / pobyt

NABÍDKA ZDE

CELLDÖMÖLK

JUFA Vulkan Thermen Resort Hotel****

Cena od: 6 610 Kč osoba / pobyt

NABÍDKA ZDE

Wellness Balance 6 (6 dní / 5 nocí) Zvýhodněný pobyt 5=4 (6 dní / 5 nocí)

Wellness, to je nová vlna péče o  naše zdraví. Jde o celý životní styl, v němž duševní i fyzická pohoda hraje nejdůležitější roli jako základ zdravého způsobu života. Běžně se zdraví chápe jako absence nemoci, tedy pokud se u nás neobjeví příznaky nemoci, říkáme, že jsme zdrávi. Ale prevence je v dnešním uspěchaném stylu života velice důležitá. Umět se zastavit, užít si pohody s partnerem a rodinou.

Další zlevněné pobyty v České republice najdete na stránkách ZDE. Pobyty na Slovensku ZDE.

TIP Odboryplus.cz

Našim tipem se stává město Tapolca v  Maďarsku. Městečko leží severně od jezera Balaton na úpatí 14 čedičových kopců, které jsou pokryty bohatými vinicemi. Je obklopeno dubovými, březovými a borovými lesy , které byly částečně přebudovány na krásné 5,7 hektarové parkově upravené lido (plážové koupaliště). K největším zajímavostem místa patří podzemní jeskynní jezero Várhegy, které je zásobováno mírně teplými prameny nasycenými plynem. Po jezeru se dá projet na člunu. Lázeňské středisko Tapolca se vyznačuje příjemným, vyváženým klimatem i vynikající poklidnou atmosférou pro odpočinek.