Sleva až 25% na pobyty v lázních + 200,- Kč kupón pro O+

CK Czech holidays, s.r.o.

Czech holidays – cestovní kancelář, s.r.o. se Vám tímto představuje jako dlouholetý a spolehlivý partner mnoha spokojených klientů. Specializujeme se na lázeňské a léčebné pobyty.  Na webových portálech www.lazne.net a www.wellness-hotel.cz  najdete širokou nabídku lázeňských pobytů v nejznámějších českých, moravských, slovenských a maďarských lázních.  Charakter těchto pobytů představuje osvědčenou kombinaci blahodárných účinků přírodních léčivých zdrojů (termální, minerální aj. vody, rašelina, bahno, plyn), aktivního odpočinku (vycházky, projížďky aj.) a kulturních prožitků (divadelní představení, promenádní koncerty, taneční večery aj.). Ptejte se u svého zaměstnavatele na možnosti čerpání příspěvku na rekreaci, relaxační a ozdravné pobyty.

Vybrali jsme pro vás zajímavé tipy 2 akčních pobytů na LEDEN - BŘEZEN 2019 se slevou až 25%. K tomu také poukaz na 200,- Kč, který lze uplatnit na všechny pobyty a je platný do 31.03.2019.

Akce je platná do 31.03. 2019. Neváhejte!

PIEŠŤANY

Hotel Grand Splendid -křídlo Grand***

cena od: 5 250,- Kč osobu/pobyt

NABÍDKA ZDE

TEPLICE NAD BEČVOU

Lázeňský hotel Moravan***

cena od: 3 465,- Kč osobu/pobyt

NABÍDKA ZDE

Chuť Piešťan
5 dní / 4 nocí

sleva 25% pro období 15.01.-31.03.2019

Nevšední dny
5 dní / 4 noci

sleva 10-30% pro období 15.01.-31.03.2019

Wellness, to je nová vlna péče o  naše zdraví. Jde o celý životní styl, v němž duševní i fyzická pohoda hraje nejdůležitější roli jako základ zdravého způsobu života. Běžně se zdraví chápe jako absence nemoci, tedy pokud se u nás neobjeví příznaky nemoci, říkáme, že jsme zdrávi. Ale prevence je v dnešním uspěchaném stylu života velice důležitá. Umět se zastavit, užít si pohody s partnerem a rodinou.

Další zlevněné pobyty v České republice najdete na stránkách ZDE. Pobyty na Slovensku ZDE.

TIP Odboryplus.cz

Našim tipem se stává město Tapolca v  Maďarsku. Městečko leží severně od jezera Balaton na úpatí 14 čedičových kopců, které jsou pokryty bohatými vinicemi. Je obklopeno dubovými, březovými a borovými lesy , které byly částečně přebudovány na krásné 5,7 hektarové parkově upravené lido (plážové koupaliště). K největším zajímavostem místa patří podzemní jeskynní jezero Várhegy, které je zásobováno mírně teplými prameny nasycenými plynem. Po jezeru se dá projet na člunu. Lázeňské středisko Tapolca se vyznačuje příjemným, vyváženým klimatem i vynikající poklidnou atmosférou pro odpočinek.