Sleva 5% pro všechny pobyty na Slovensku, v Maďarsku a Slovinsku + kupón na 200 Kč pro O+

CK Czech holidays, s.r.o.

Czech holidays – cestovní kancelář, s.r.o. se Vám tímto představuje jako dlouholetý a spolehlivý partner mnoha spokojených klientů. Specializujeme se na lázeňské a léčebné pobyty. Na webových portálech www.lazne.net a www.wellness-hotel.cz  najdete širokou nabídku lázeňských pobytů v nejznámějších českých, moravských, slovenských a maďarských lázních.  Charakter těchto pobytů představuje osvědčenou kombinaci blahodárných účinků přírodních léčivých zdrojů (termální, minerální aj. vody, rašelina, bahno, plyn), aktivního odpočinku (vycházky, projížďky aj.) a kulturních prožitků (divadelní představení, promenádní koncerty, taneční večery aj.). Ptejte se u svého zaměstnavatele na možnosti čerpání příspěvku na rekreaci, relaxační a ozdravné pobyty.

Sleva 5% pro všechny pobyty na Slovensku, v Maďarsku a Slovinsku +  kupón na 200 Kč pro O+ s  www.lazne.net

Přivítejte jaro v lázních  - Jaro klepe na dveře a láká Vás k odpočinku do termálních lázní Slovenska, Maďarska či Slovinska.

Načerpejte novou sílu a zarezervujte si pobyt se slevou!

Pobyty zde:

TIPY NA ZLEVNĚNÉ POBYTY

MAĎARSKO - ZALAKAROS

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort Spa*****

Zvýhodněný wellnessový pobyt 4=3  5 dní / 4 noci

cena: od 5 530 Kč osoba / pobyt

SLOVENSKO - PIEŠTANY

Splendid Ensana Health Spa Hotel - křídlo Grand***

Chuť Piešťan na 3 noci  4 dny / 3 noci

cena: od 5 004 Kč osoba / pobyt

SLOVINSKO – MORAVSKÉ TOPLICE

Hotel Termal***

TERME 3000 všední dny 3  4 dny / 3 noci

cena: od 5 010 Kč osoba / pobyt

Wellness, to je nová vlna péče o  naše zdraví. Jde o celý životní styl, v němž duševní i fyzická pohoda hraje nejdůležitější roli jako základ zdravého způsobu života. Běžně se zdraví chápe jako absence nemoci, tedy pokud se u nás neobjeví příznaky nemoci, říkáme, že jsme zdrávi. Ale prevence je v dnešním uspěchaném stylu života velice důležitá. Umět se zastavit, užít si pohody s partnerem a rodinou.

Další zlevněné pobyty v České republice najdete na stránkách ZDE. Pobyty na Slovensku ZDE.

TIP Odboryplus.cz

Našim tipem se stává město Tapolca v  Maďarsku. Městečko leží severně od jezera Balaton na úpatí 14 čedičových kopců, které jsou pokryty bohatými vinicemi. Je obklopeno dubovými, březovými a borovými lesy , které byly částečně přebudovány na krásné 5,7 hektarové parkově upravené lido (plážové koupaliště). K největším zajímavostem místa patří podzemní jeskynní jezero Várhegy, které je zásobováno mírně teplými prameny nasycenými plynem. Po jezeru se dá projet na člunu. Lázeňské středisko Tapolca se vyznačuje příjemným, vyváženým klimatem i vynikající poklidnou atmosférou pro odpočinek.