Sleva 15 % na potravinové doplňky v e-shopu Dr. Max pro O+

Dr. Max

S více než 400 pobočkami, které představují cca 15% všech tuzemských veřejných lékáren, jsou lékárny Dr. Max největší lékárenskou sítí v ČR. eShop společnosti www.drmax.cz obslouží v roce 2018 přes milión objednávek a doručí klientům produkty v oblasti zdraví, krásy, dermokosmetiky nebo doplňků stravy.  Vybrat si klient může libovolně doručení domů nebo na kteroukoliv lékárnu v síti, kde více než 3.000 zaměstnaných farmaceutů odborně poradí každému, kdo má starost o své zdraví.www.drmax.cz Vám přinášíme exkluzivní spolupráci, kdy po zadání příslušného kódu do košíku eShopu drmax.cz získáte na vybraný sortiment až 15% slevu.  Sleva pro O+ platí i na akční a jinak zlevněné produkty!!!

E-shop www.drmax.cz Vám  prezentuje ucelenou řadu vitamínů a doplňků stravy značky DrMAX. Osobní odběry na více jak 400 lékárnách ZDARMA.

Řadu uvedeného sortimentu, na který se vztahuje sleva naleznete ZDE

SLEVA SE VZTAHUJE POUZE NA NÁKUP V  NAŠEM E-SHOPU, NELZE UPLATNIT V KAMENNÝCH PRODEJNÁCH!!!

• Vyberte si produkty z vybraného sortimentu eShopu společnosti DrMAX
  • Do prvního kroku košíku zadejte příslušný kód,který získáte stažením kuponu
  • Objednávku eShopu vyzvedněte na Vámi vybrané lékárně nebo si ji zašlete domů kurýrní společností

Doplňky stravy a vitamíny Dr. Max

Značka Dr. Max Vám přináší ucelenou řadu vitamínů a doplňků stravy, která zahrnuje více než 300 produktů.  Cílem značky Dr.Max je nabídnout vysokou kvalitu za dostupnou cenu. Složení produktů je přísně kontrolováno a vyrobeno přímo pro českého pacienta. Produkty jsou vyrobeny přímo pro síť lékáren DrMAX a její eShop.