Sleva 15% a 20% na wellness pobyty v Lázních Poděbrady pro O+

Lázně Poděbrady, a.s.

Užijte si relaxaci v srdci Polabí

Největší středočeské lázně, známé také sloganem: ,,Na srdce jsou Poděbrady" mají tradici již od roku 1908. Hlavní specializací je zejména léčba nemocí srdce, cukrovky a také pohybového ústrojí. Historicky známá léčebná síla a výborná poloha Lázní Poděbrady, nedaleko hlavního města, lákají své klienty nejen na léčebné, ale také na stále oblíbenější wellness pobyty různé délky a zaměření. V naší nabídce naleznete víkendové, týdenní nebo seniorské pobyty v pěti hotelích.

Nabídka pobytu

Více pobytu ZDE!

Unikátní uhličité koupele

Specialitou zdejších lázní jsou zejména uhličité koupelev přírodní minerální vodě ,,Poděbradce‘‘, která má blahodárné účinky na zdraví organismu. Oxid uhličitý se vstřebává kůží, zvyšuje její prokrvení a příznivě působí na činnost srdce i ledvin. Tato speciální procedura je vhodná zejména při léčbě vysokého tlaku a účinně působí na periferní oběh ve smyslu rozšíření cév. Samozřejmostí jsou také masáže, zábaly a koupele různého druhu, v nabídce mají lázně více než 70 lázeňských procedur. Najdete zde i rehabilitační bazén, sauny i solnou jeskyni.

Každý rok pohostíme 22 tisíc klientů a 97 % je spokojeno, přijeďte k nám i Vy a vyzkoušejte sílu naší lázeňské péče.

Vyberte již dnes ten pravý pobyt pro Vás. Podrobné informace o pobytech naleznete na www.lazne-podebrady.cz.

Slevu 15% je možné uplatnit na pobyty z dané nabídky, které se uskuteční do 19.12.2019. Tuto slevu není možné kombinovat s ostatními slevami a akcemi.

Tip Odboryplus

Zrekonstruovaná lázeňská kavárna Viola svým hostům nabízí příjemné prostředí tradičního lázeňského odpočinku, mnoho výtečných druhů zákusků, zmrzliny a nápojů. Kavárna Viola připravuje nejen pro lázeňské hosty, ale i pro širokou veřejnost příjemné doplňkové akce, besedy a mnohé další. Aktuální program je vždy umístěn v Kavárně Viola.

Tipy na výlety po okolí

Poděbrady a okolí nabízejí řadu možností, jak strávit volný čas. Inspirovat se můžete ZDE!!!