Sleva 10% na kosmetiku Nuance v e-shopu Dr. Max pro O+

Dr.Max

Francouzká kosmetika Nuance je čistota, lehkost a účinnost. To je trojice, která charakterizuje přírodní kosmetickou značku Nuance. Společnost vznikla ve Francii, kde se začal zkoumat blahodárný účinek rostlin na lidskou pokožku. V současné době tvoří rostlinné složky základ všech výrobků Nuance. Jsou zde obsaženy ve vysokých koncentracích a v maximální čistotě, díky čemuž jsou produkty Nuance tolik účinné a mezi zákazníky rozšířené. Kosmetika Nuance je vhodnou volbou pro všechny typy pleti. Výborně se snáší i s velmi citlivou pokožkou, která snadno reaguje a tvoří se na ní červené stopy. Produkty Nuance neobsahují žádné parabeny, minerální oleje ani silikony, jsou tedy svěží, lehké a přírodně voňavé. S Nuance si krásu užijete v té nejčistší podobě.

E-shop www.drmax.cz Vám prezentuje exklusivní francouzkou kosmetiku NUANCE. Osobní odběry na více jak 400 lékárnách ZDARMA.

Řadu uvedeného sortimentu, na který se vztahuje sleva naleznete ZDE

SLEVA SE VZTAHUJE POUZE NA NÁKUP V  NAŠEM E-SHOPU, NELZE UPLATNIT V KAMENNÝCH PRODEJNÁCH!!!

• Vyberte si produkty z vybraného sortimentu eShopu společnosti DrMAX
  • Do prvního kroku košíku zadejte příslušný kód,který získáte stažením kuponu
  • Objednávku eShopu vyzvedněte na Vámi vybrané lékárně nebo si ji zašlete domů kurýrní společností

Vyberte si ze čtyř produktových řad tu, která se pro váš typ a stáří pleti nejlépe hodí

1/MAGICAL HYDROBALANCE CONTROL

Napomáhá přírodní cestou pleti zachovávat si vodu. Pokožka zůstává hydratovaná a zvyšuje se její odolnost vůči nepříznivým okolním vlivům. Začaly se u vás projevovat první vrásky nebo pigmentové skvrny? Zatočte s nimi využitím produktů z řady.

2/MAGICAL RADIANCE CONTROL

Začaly se u vás projevovat první vrásky nebo pigmentové skvrny? Zatočte s nimi využitím těchto produktů. Krémy a séra z této řady jsou speciálně navrženy pro boj proti unavené a zašedlé pleti bez jasu a záře. Obnovují její přirozenou vyváženou barvu a na první pohled přidávají na svěžím mladistvém vzhledu.

3/MAGICAL ANTI-AGEING COMPLEX

Zastavte čas a zabraňte stárnutí využitím těchto krémů.Tato magická řada je obohacena o vitamíny, minerální látky a antioxidanty, které se zde vyskytují ve vysoké koncentraci a napomáhají posilovat pevnost a hutnost pleti, která tak působí zdravě a mladě.

4/MAGICAL SUPREME LIFTING

Účinně bojuje proti stárnutí pleti. V krémech z této série jsou ve vysoké míře obsaženy přírodní látky, které podporují přirozenou produkty látek v pleti, jež se starají o její vypínání, vyhlazení a oživení. Tyto výrobky navíc pleť také hydratují, čímž brání vzniku nových vrásek.