Sleva 10 000,- Kč na sortiment Oresi

Oresi, s.r.o.

Oresi je teď šampión v každé třídě kuchyní. Chytré kuchyně Dolti ve střední třídě, jejich designová nadstavba Dolti Collection by Andrea Capovilla, německé kuchyně Livanza ve třídě prémiové i luxusní německé kuchyně Bauformat vždy přinášejí prověřenou kvalitu v atraktivním designu za nejnižší možnou cenu. Přesně v duchu zavedené filozofie Oresi, největšího prodejce kuchyní. Více informací o kuchyních Oresi získáte na www.oresi.cz

Poukaz 10 000,- Kč

Poukaz na slevu 10 000,- Kč platí pouze pro registrované členy na portále odboryplus.cz na veškerý sortiment Oresi navíc ke všem slevám v rámci aktuální akční nabídky. Slevu uplatníte s tímto poukazem v podnikových prodejnách Oresi. V prodejnách smluvních partnerů tento poukaz neplatí. Platnost od 1.12.2018 do 30.6.2019.

Pro více informací o výhodné nabídce se prosím přihlaste.

Luxusní německé kuchyně Bauformat zastupuje například kuchyně Milano s kazetovými dvířky v námořnické modré a bílé barvě v provedení hedvábný mat.

Model Sonata se stane ozdobou interiéru zařízeného ve stylu nového klasicismu, ale také evokuje provensálskou atmosféru. Náleží do prémiové řady německých kuchyní Livanza.

Netradiční materiály jako je perleťový lesk nebo železná ruda představují kuchyně z linie Steel Art, které najdete v řadě kuchyní Dolti Dolti Collection by Andrea Capovilla.

Kuchyně ETNIQ s exotickým vzorem dřeva zabarveného jako vyzrálé tabákové listy patří do řady chytrých kuchyní Dolti ve střední třídě.