Portréty dle vaši fotografie se slevou 8%

CELÁ ČR

Chtěli byste někoho blízkého potěšit netradičním dárkem?

Černobílý portrét nakreslený dle vašich fotografií může být perfektním řešením.

Pro Odboryplus portréty již od 736 Kč

Malířka Mgr. Petra Nytrová Gallová se specializuje na kresbu portrétů. Dle Vámi zaslané fotografie je schopna nakreslit v krátké době černobílý portrét člena rodiny, partnera či kohokoliv jiného. Portréty podle fotografie kreslí nejčastěji uhlem v tužce či grafitovou tužkou (na kreslící karton). V případě zájmu je schopna nakreslit i vícedílný obraz. Tento typ obrazu může doplnit váš domov, kancelář či jiný prostor jedinečným designem. Lze tak vykouzlit mnoho kombinací a stylů. Kromě klasických portrétů kreslí také karikatury, celebrity či portréty domácích mazlíčků. Také je schopna vyhotovit netradiční portrét, tzv. portrét zakomponovaný do určitého prostředí. Cena se pak odvíjí od složitosti obrazu. Na plátno či čtvrtku je schopna zrealizovat jakýkoliv Váš nápad. Její další tvorba zahrnuje zátiší, zvířata, krajiny, abstrakce,  aj.. Ilustruje knihy, vytváří kreslené návrhy-loga, reklamní štíty, blahopřání atd. Kreslí a maluje různými technikami. Od roku 2008 zrealizovala řadu úspěšných autorských či kolektivních vernisáží  VÍCE ZDE.

Členové Odboryplus mají 8% slevu na všechny černobílé portréty z ceníku. V případě zájmu si můžete na černobílý portrét zakoupit také Dárkový poukaz. Platnost dárkového poukazu je vždy 6 měsíců od jeho zakoupení.

Ceník a další informace této malířky najdete ZDE.