Pobyt v Karlových Varech přímo na kolonádě s 30% slevou pro O+

Prožijte báječný pobyt v srdci Karlových Varů, přímo u hlavní – Mlýnské kolonády. Zvolte si relaxační nebo lázeňský pobyt, nebo jen výlet do nejslavnějších českých lázní. Neříkejte, že si nepotřebujete odpočinout a nabrat novou energii?

ASTORIA Hotel & Medical Spa Vás zaujme nejen svou polohou, ale také nabídkou služeb.Stravování je připraveno formou teplého a studeného bufetu, v nové hotelové čajovně je Vám k dispozici zdarma po celý den nabídka čtyř druhů čajů. Služby Medical Spa nabízejí lékařské vyšetření, různé druhy terapií, masáží a dalších odborných procedur. Wellness nabídka zahrnuje bazén, finskou saunu, solnou terapii, masáže a minerální koupele.Poradíme Vám, kam se vydat na výlet, za zábavou nebo kde si dobře zasportujete.

Kliknutím na obrázek spustíte infromační 30 sek. video o Karlových Varech

Karlovarská léčba

V hotelu je zajištěna 24hodinová zdravotní služba. Balneoprovoz k procedurám využívá vřídelní minerální vodu, která je do objektu přiváděna vlastní přípojkou od zdroje. Karlovarské léčebné minerální prameny pro pitnou kúru najdete na protější Mlýnské kolonádě. Léčíme především onemocnění zažívacího traktu, nemoci z poruch látkové výměny, onemocnění pohybového aparátu, stavy tělesné a duševní vyčerpanosti.

Nezapomeňte ochutnat 13-tý léčivý karlovarský pramen – likér Jan Becher – Karlovarská Becherovka.

Odpočinek, wellness, léčení, poznání

Kompletní informace o ASTORIA Hotel & Medical Spa získáte ZDE

Karlovy Vary – úžasné místo

Zažijete genius loci Karlových Varů, světoznámého lázeňského města. Pobytem přímo v historickém lázeňském centru města poznáte, jak si návštěvu K.Varů užívali Karel IV., Petr Veliký, Marie Terezie, Giacomo Casanova, Johann Wolfagng von Goethe, Ludwig van Beethoven, Antonín Dvořák, Frank Sinatra nebo třeba Robert Redford a Sharon Stone.Celý Karlovarský region je ideální na výlety a poznávání. Přírodní krásy a historické pamětihodnosti – vše na dosah. Další cípy západočeského lázeňského trojúhelníku najdete jen 30 minut jízdy od hotelu. Mariánské Lázně – 48km, Františkovy Lázně – 49 km. Krušné hory – Boží Dar – jen 25km, Slavkovský les – 15km, hrady a zámky: Bečov, Loket, Kynžvart, Teplá, Hauenštejn, Chyše, Seeberg.

TIP Odboryplus.cz

Relaxační pobyt

Welcome drink
2x ubytování  v ASTORIA Hotel & Medical Spa (centrální komplex Astoria nebo Depandance Wolker)
2x snídaně formou bufetu
2x večeře – formou teplého a studeného bufetu
1x koupel minerální perličková
1x masáž klasická částečná nebo HydroJet masáž
1x vstup do solné terapie – 45 min.

Volný vstup do bazénu a sauny

Župan k dispozici během pobytu

Denně v rozmezí 11-20 hod. – volná konzumace čajů v nové hotelové čajovně

Cena za pobyt pro O+

2 osoby  (dvoulůžkový pokoj):   6 290 Kč    4 500Kč  1 osoba (jednolůžkový pokoj):  4 290 Kč    3 200Kč

Sledujte denní online cenu, pobyt může být ještě levnější!

Pokud si nevyberete, nebo máte speciální požadavky,  sestavíme Vám pobyt na míru dle Vašeho zadání, vše za velmi zvýhodněných podmínek!  Napište nám !