Plavby po Vltavě s 50 % slevou pro O+

Pražské Benátky s. r. o.

Vyhlídková plavba Pražskými Benátkami

Vyhlídková plavba do Čertovky a vstup do Muzea Karlova mostu

Poznejte to nejlepší z Prahy během 45 minut. Vyplouvá se z přístaviště, které se nachází přímo pod Karlovým mostem. Jedinečná plavba Vám odhalí skryté krásy Prahy včetně známého vodního kanálu Čertovka, kterému se říká Pražské Benátky. Na lodích je zajištěno malé občerstvení v podobě jednoho nápoje (pivo / limonáda „ZON“ / káva / čaj / v zimě svařené víno) a perníku nebo zmrzliny v létě. Dále je pro Vás připraven audio výklad o pražských pamětihodnostech v 16 jazycích, včetně češtiny. Cena lodního listu zahrnuje i vstup do Muzea Karlova mostu. Jsme v provozu 365 dní v roce, vyplouváme za každého počasí po 15-ti minutách

Pražské Benátky s. r. o.

Společnost Pražské Benátky, s.r.o. provozuje převozní plavby na řece Vltavě a vodním kanálem Čertovka v historickém centru Prahy. Chlouba společnosti jsou lodě postavené v duchu nejlepších tradic z konce 19. století. Plavba jedinečnou trasou je doplněna výkladem o pamětihodnostech v okolí řeky.

Pro náročnější zákazníky je připravena Salonní rychloloď Nepomuk, nejstarší osobní loď v Praze, perla Vltavy. Na jeho palubě je možné uspořádat vyhlídkovou plavbu pro přátele, firemní večírek, oslavu narozenin, či dokonce svatbu.

Na poli kulturním pečuje naše společnost o Muzeum Karlova mostu, čímž se snaží o přiblížení všech dějů, které jsou s touto unikátní památkou spjaty, a o jejich předání odborné i laické veřejnosti. VÍCE INFO ZDE

TIP ODBORY+

Spojte svou návštěvu Prahy s vyhlídkovou plavbou a návštěvou muzea. Ubytovat se můžete v hotelu DUO****, který naleznete také v naší nabídce!!!

Fotografie zdroj: Pražské Benátky s. r. o. (Fotograf: Martin Pochman)