Obroučky s 50% slevou + dalších 1000,- Kč pro O+

První optika

Co Vám přináší první optika?

Zcela nový pohled na pořízení Vašich brýlí. Najdete u nás široký sortiment kvalitních brýlí různých značek pro všechny věkové skupiny. Nemáte lékařský předpis? Nevadí, u nás Vám zajistíme odborné bezplatné měření vašeho zraku. Proto neváhejte a navštivte některou z našich poboček. VÍCE ZDE

Akce "Léto v První Optice" byla prodloužena do 27. 9. 2018!

Léto, doba dovolených, výletů, relaxace. A vzhledem k horkému počasí se málokomu chce do města, do obchodu, nakupovat. Vzhledem k tomu jsme se rozhodli naši akci slev na obroučky, skla i bonus na nákup brýlí v hodnotě 1000 Kč prodloužit až do konce prázdnin, aby ji mohli využít všichni zájemci.

"Léto v První Optice" vám nabízí:

- sleva 50 % na obroučky,

- 30% sleva na vybraná dioptrická skla,

- ceny brýlových čoček - již od 690 Kč za pár.

NAVÍC POUZE PRO VÁS, NAŠE PARTNERY - bonus 1 000 Kč na nákup brýlí.

Tyto slevy můžete využít najednou a můžete je použít i na nákup dioptrických slunečních brýlí.

Nechte si zdarma změřit zrak i periferní vidění v Erste Optika. Připravili jsme pro vás novinku. Nyní si můžete nechat přeměřit zrak zdarma v příjemném, luxusním
prostředí Erste Optik ve Štefánikově ulici 52, Praha 5. Pokud se rozhodnete naši nabídku využít, prosíme o objednání předem, abychom se vám mohli plně věnovat. Kontakty pro objednání jsou 603 193 823 nebo info@ersteoptik.cz. Můžete si zde takzakoupit luxusní brýle, na tuto optiku se však bohužel nevztahují slevy První Optiky. Erste Optik je mateřskou společností První Optiky, http://www.prvnioptika.cz/ Údaje o výsledcích měření, vašich potřebách a požadavcích jsme schopni ihned předat našim zaměstnancům na pobočcePrvní Optiky, kterou si sami na http://www.prvnioptika.cz/pobocky/ pro nákup brýlí za výhodné ceny vyberete. Zde vám také s výběrem obrouček i vhodných dioptrických skel poradíme. Na všech pobočkách také zdarma provádíme servis stávajících brýlí.