O2 - internet na doma a O2 TV už od 1 Kč

O2 Czech Republic, a.s.

O2 je největším operátorem na českém trhu. Hlasové, internetové a datové služby poskytuje zákazníkům od domácností přes malé a střední firmy až po velké korporace.

O2 vždy nabízí ty nejmodernější technologie. Nyní jako první operátor spustilo komerční provoz mobilní sítě 5G v Praze a středočeském Kolíně. O2 je zároveň největším poskytovatelem internetu pro domácnosti a firmy, který nabízí na 99 % adres. Fixní připojení nejlépe funguje v kombinaci s modemem O2 Smart Box, který O2 vyvinulo ve vlastní režii.

Se svou službou O2 TV je největším provozovatelem internetového televizního vysílání v Česku. Pro své zákazníky O2 nakoupilo řadu exkluzivních sportovních práv a díky tomu nabízí nejatraktivnější sportovní obsah na českém trhu.

Společnost patří k největším hráčům v oblasti hostingových a cloudových služeb, stejně jako v oblasti Managed services a ICT. Vzhledem k tomu, že se trendy v telekomunikačním odvětví významně mění, zaměřuje se O2 rovněž na vývoj a nabídku jiných než tradičních telekomunikačních služeb. K nim patří zejména finanční služby jako pojištění zařízení, cestovní pojištění v mobilu nebo řešení elektronické evidence tržeb O2 eKasa.

Tato nabídka je jen pro nové zákazníky!!! Pro úplný náhled akce se prosím přihlaste.