Nordic Telecom s.r.o. - stabilní a rychlý internet bez závazku pro celou rodinu

Nordic Telecom s.r.o.

Nordic internet N+ se slevou napořád

Nordic Telecom je aktuálně jeden z pěti největších poskytovatelů pevného internetového připojení v České republice. Jeho služby aktuálně využívá více než 110 tisíc zákazníků. Jako první spustil moderní 5G ready síť, která nabízí pevné vysokorychlostní internetové připojení vzduchem. Prostřednictvím partnerských sítí funguje také jako virtuální mobilní operátor s nabídkou mobilních hlasových a datových služeb.Nordic Telecom vrací do telekomunikací svobodu. Vyznává hodnoty volnosti, férovosti, jednoduchosti a zodpovědného přístupu k podnikání a životu vůbec. Jeho ambicí je změnit telekomunikační trh v České republice, a proto nabízí služby bez závazků, limitů a omezení.

Služba Nordic TV nabízí kvalitní televizní obsah v té nejvyšší kvalitě se spoustou vychytávek, jako je například zpětné zhlédnutí až 7 dní zpětně, sledování na více zařízeních, nahrávání až 120 hodin pořadů nebo atraktivní balíčky vč. HBO Go.  Nordic Telecom také obsluhuje celou řadu významných firemních zákazníku pod značkou Nordic Pro. Svým firemním zákazníkům zajišťuje hosting, datové sítě, připojení k internetu, volání a mnoho dalšího.

Vy máte nyní šanci využít služeb Nordic Telecom v exkluzivní nabídce pouze pro Odboryplus.cz.Nejen, že získáte slevu 50 Kč na jakýkoliv tarif pevného internetu dostupný na Vaší adrese, navíc získáte instalaci pevného internetu a Nordic TV na první měsíc zcela zdarma.

Sleva 50 Kč na jakýkoliv tarif pevného internetu pouze pro členy Odboryplus.cz  s instalací zdarma a první měsíc Nordic TV zdarma!!!

Digitální televize Nordic TV

Digitální televize se spoustou vychytávek

Služba  Nordic TV je jeden z hlavních produktů Nordic Telecom. Řešení  IPTV je televize, pro jejíž sledování je nutné mít internetové připojení (nemusí být nutně připojení od NT).

+2 hlavní tarify (89 a 127 kanálů všechny v HD kvalitě)

+Trvalá sleva 50 Kč při kombinaci s internetem

+Doplňkové balíčky např. HBO GO

+Až 7 dní zpětného přehrávání

+Chytré vyhledávání (EPG), podle herce, pořadu, režiséra

+Sledování na více zařízeních

+Nahrávání až 120 hodin pořadů

Hlavní argumenty výběru Nordic TV

• Úspora času - možnost přetáčení reklam a pustit si kanál zpětně
  • Větší výběr obsahu - možnost výběru z doplňkových balíčků, změna tarifu
  • Druhá televize do domácnosti - v ceně tarifu se mohou připojit až 2 fixní a 2 mobilní zařízení
  • Televize na dovolenou - Nordic TV funguje po celé EU
  • Podpora zařízení bez počáteční investice - možnost sledování přes aplikaci v TV, mobil nebo tablet
  • Měsíc na zkoušku zdarma
  • Videotéka v ceně - 20 nových filmů měsíčně

Navíc při objednání internetu i televize současně získáte trvalou slevu 50 Kč, možnost pronájmu STB a instalaci Vám zajistí technik.

Pro nezávaznou nabídku vyplňte kontaktní formulář po přihlášení do svého účtu.