Nabídka odborových rekreací

MILOVY, NITRANSKÉ RUDNO

MILOVY

Rekreace v oblasti Žďárských vrchů.

Rekreační objekt se nachází v kempu u Milovského rybníka v lokalitě obce Sněžné.

Typ a kapacita objektu:

Chata s prostornou zastřešenou terasou, umístěná v kempu, 4 lůžka.

Ubytování a vybavení chaty:

2 dvoupatrové postele, vybavené nábytkem, rádio, TV. Sociální zařízení a sprchy v areálu – 30m od chaty. Povlečení na lůžkoviny je nutno mít vlastní.

Stravování v každé chatě:

Vybavená kuchyně pro vlastní vaření (nádobí, lednička, dvou-plotýnkový elektrický vařič, mikrovlnná trouba, varná konvice). Možnost dalšího stravování v místních restauracích, občerstvení přímo v kempu.

Domácí zvíře:  Povoleno

Doprava:

Autobus 500m, parkování u chaty, nejbližší město Nové Město na Moravě a Svratka.

Sport a zábava u vody:

Přírodní koupaliště – Milovský rybník, krytý bazén a sauna v hotelu Devět skal – 200m.

Ostatní sporty a zábava:

Stolní společenské hry, volejbalové nebo nohejbalové hřiště, tenisové kurty, minigolf, sauna, rybolov, půjčovna lodí, cyklistika – značené cyklostezky, turistika, houbaření, horolezectví, atd. Ohniště v blízkosti chaty.

Ceník ubytování - chata/týden:

Květen, září 2 500 Kč
Červen 2 700 Kč
Červenec, srpen 3 000 Kč

Poznámka: Ubytování pouze v letních měsících v týdenních turnusech, mimo sezonu je možnost víkendových pobytů.

Tipy na výlet:

Nové Město na Moravě (13km) – Krytý bazén, Horácká galerie, Horácké muzeum, sportovní areál Vysočina Arena (konání MS v biatlonu, Zlatá lyže). Žďár nad Sázavou – Zelená hora památka UNESCO, zámek, muzeum knihy, krytý bazén s tobogánem. V blízkosti skalní útvary – Drátník, Malinská skála, Devět skal, Čtyři palice, Perníčky, Zkamenělý zámek atd. Možnost navštívení okolních obcí se starodávnými roubenými domky.

NITRANSKÉ RUDNO

Rekreace na Slovensku.

Rekreační objekt se nachází v autokempu Nitranské Rudno.

Typ a kapacita objektu:

2 chaty s prostornou zastřešenou terasou, umístěné v oploceném kempu, 2x4 lůžka.

Ubytování a vybavení chaty:

2 dvoupatrové postele, vybavené nábytkem, rádio, TV. Sociální zařízení a sprchy v areálu – 15m od chaty. Povlečení na lůžkoviny je nutno mít vlastní.

Stravování v každé chatě:

Vybavená kuchyně pro vlastní vaření (nádobí, lednička, dvou-plotýnkový elektrický vařič, mikrovlnná trouba, varná konvice). Možnost dalšího stravování v kempu, nebo v dalších místních restauracích.

Domácí zvíře:  Povoleno

Doprava:

Autobus 500m, parkování u chaty, nejbližší město Prievidza.

Sport a zábava u vody:

Přírodní přehradní nádrž vhodná ke koupání, půjčovna lodí a šlapadel.

Ostatní sporty a zábava:

Stolní společenské hry, travnatá plocha na ostatní zábavu, volejbalové nebo nohejbalové hřiště, pingpongové stoly, skákací hrad, pouťové atrakce, letní kino, diskotéky, koncerty, cyklistika – značené cyklostezky, turistika, houbaření, rybaření, atd.

Ceník ubytování – chata/týden:

Červen, září 2 500 Kč
Červenec, srpen 3 000 Kč

Tipy na výlet:

Chalmová (5km),  Malé Bielice (3km) – termální koupaliště, Bojnice (15km) – zámek , ZOO, termální koupaliště, termální lázně. V blízkém okolí naučné stezky, pohoří Magura, které vytváří unikátní siluetu spícího mnicha.

Více na www.oskovo.cz       odkaz > rekreace

Objednávky ubytování:

Miloš Brabec