MND - elektřina a plyn ještě výhodněji pro O+

MND, a.s.

Nabídka výhodných energií pro členy Odboryplus

MND a.s. – Moravské naftové doly jsou největší těžební společností ropy a zemního plynu v České republice se stoletou tradicí těžby na jižní Moravě. Českým domácnostem nabízí plyn a elektřinu, a to vždy co „nejpříměji“, nejen za dlouhodobě výhodné ceny, ale i podmínek. V roce 2017 se dle statistiky Operátora trhu umístili na prvním místě v počtu nových odběrů, a stali se tak nejpreferovanějším dodavatelem plynu. I v dodávkách elektřiny si MND vede více než dobře. Za celý rok 2017 v žebříčku obsadili 4. příčku mezi novými dodavateli elektřiny.

S novým rokem pro Vás MND připravilo novou nabídku, se kterou budete mít zemní plyn ještě o 1 000 Kč výhodnější.

Smlouvu za těchto výhodných podmínek můžete uzavřít i v případě, že jste ještě u jiného dodavatele. Po skončení platnosti plynule přecházíte k MND. Tato nabídka je limitována a může být kdykoliv ukončena. Využijte ji!!!

S MND můžete na plynu a elektřině ušetřit i tisíce korun ročně

Na energiích můžete změnou dodavatele ušetřit i tisíce korun ročně. Proto se změnou již dále neotálejte a zjistěte, zda neplatíte za energie zbytečně moc. Zdarma a nezávazně vám kalkulaci připraví partner Odboryplus - MND a. s., Moravské naftové doly. Jejich typický zákazník na topení plynem šetří v průměru 19 200 Kč za 4 roky.

Pro tuto nabídku jsme vybrali MND díky dobrým cenám i podmínkám. Energie nabízí dlouhodobě výhodně, s jednoduchou a srozumitelnou smlouvou, bez fíglů a skrytých sankcí.

Odboryplus pro své členy zajistily dodatečné slevy na již tak výhodné ceny od MND:

1. Zemní plyn

Slevu 1 000 Kč pro první rok odběru k ceně základního ceníku Plynu z první ruky. Od 2. roku odběru se Vám automaticky aktivuje 6% věrnostní sleva.

2. Elektřina

Slevu 100 Kč za každou odebranou MWh elektřiny pro první rok odběru.

Výhodnou nabídku, která je časově omezená až do odvolání můžete od  7. 1. 2019 získat odesláním poptávky prostřednictvím vyplněného kontaktního formuláře na stránkách odboryplus.cz.

Plyn a elektřinu MND nabízí:

Dlouhodobě výhodně

Ceny hlídají za vás tak, aby vám zůstali výhodné dlouhodobě.

Bez závazků

Se smlouvou na dobu neurčitou, kterou můžete bez dalších poplatků kdykoliv s tříměsíční lhůtou vypovědět.

Jednoduše

S dokumenty, které jsou jednoduché a srozumitelné, bez skrytých fíglů a sankcí - máte tak jistotu, že jste se rozhodli správně.

Dostupně

K dispozici jsou každý den od 8:00 do 22:00 na bezplatné zákaznické lince 800 400 500 a mají nonstop zákaznický online portál.