MND - elektřina a plyn ještě výhodněji pro O+

MND, a.s.

Nabídka výhodných energií pro členy Odboryplus

MND a.s. – Moravské naftové doly jsou největší těžební společností ropy a zemního plynu v České republice se stoletou tradicí těžby na jižní Moravě. Českým domácnostem nabízí plyn a elektřinu, a to vždy co „nejpříměji“, nejen za dlouhodobě výhodné ceny, ale i podmínek. V roce 2017 se dle statistiky Operátora trhu umístili na prvním místě v počtu nových odběrů, a stali se tak nejpreferovanějším dodavatelem plynu. I v dodávkách elektřiny si MND vede více než dobře. Za celý rok 2017 v žebříčku obsadili 4. příčku mezi novými dodavateli elektřiny.

Smlouvu za těchto výhodných podmínek můžete uzavřít i v případě, že jste ještě u jiného dodavatele. Po skončení platnosti plynně přecházíte k MND. Tato nabídka je limitována a může být kdykoliv ukončena. Využijte ji!!!

S MND můžete na plynu a elektřině ušetřit i tisíce korun ročně

Na energiích můžete změnou dodavatele ušetřit i tisíce korun ročně. Proto se změnou již dále neotálejte a zjistěte, zda neplatíte za energie zbytečně moc. Zdarma a nezávazně vám kalkulaci připraví partner Odboryplus - MND a. s., Moravské naftové doly. Jejich typický zákazník na topení plynem šetří v průměru 15 500 Kč za 3 roky.Pro tuto nabídku jsme vybrali MND díky dobrým cenám i podmínkám. Energie nabízí dlouhodobě výhodně, s jednoduchou a srozumitelnou smlouvou, bez fíglů a skrytých sankcí.

Odboryplus pro své členy zajistily dodatečné slevy na již tak výhodné ceny od MND:

1. Zemní plyn

Ke stávající ceně Plynu z první ruky s věrnostní prémií 6 % získáte
mimořádný bonus dalších 6,7 % s pevnou cenou a platností do konce roku 2020.

2. Elektřina

Slevu 100 Kč za každou odebranou MWh elektřiny pro první rok odběru.

Plyn a elektřinu MND nabízí:

Dlouhodobě výhodně

Ceny hlídají za vás tak, aby vám zůstaly výhodné dlouhodobě. Plyn z první ruky dodávají přímo z vlastní těžby bez zbytečných prostředníků, automaticky s 6% slevou jako prémií za věrnost.

Bez závazků

Se smlouvou na dobu neurčitou, kterou můžete bez dalších poplatků kdykoliv s tříměsíční lhůtou vypovědět.

Jednoduše

S jednoduchými a srozumitelnými dokumenty, bez fíglů a sankcí. Jako první z nejznámějších dodavatelů MND přistoupily k novému Etickému kodexu. S MND máte jistotu správné volby.

Dostupně

K dispozici vám bude každý den od 8:00 do 22:00 bezplatná zákaznická linka.