Mini Lázně s 15% slevou

Hotel Odra, s.r.o.

Hotel Odra je Nestátní zdravotnické a lázeňské zařízení s více než dvacetiletou praxí v poskytování ozdravných a rekondičních pobytů, disponuje odborným týmem s potřebnou technologií, který zajišťuje ty nejlepší a kompletní služby v oblasti fyzioterapeutických a rehabilitačních procedur zaměřených na zlepšení funkce pohybového, oběhového, zažívacího, nervového a dýchacího systému. Zařízení je umístěno v nádherném prostředí Beskyd v obci Ostravice, takřka v úpatí Lysé Hory se zahradou a parkem v blízkosti železniční stanice s dobrou dostupnosti.

Aktuality na hotelu ODRA

POBYTY PRO ROK 2019

Hotel nabízí 6 pobytových balíčků, ze kterých Vám bude poskytnuta 15% sleva, která platí taktéž na ceny z ceníku 2019 (bazén, wellness, rehabilitace). Pro získání postupu, jak slevu uplatnit se musíte přihlásit. Pro více informací o balíčcích klikněte na obrázky. Sleva se nevztahuje na další možnosti, jako jsou svatby, školení, uzavřené akce, atd.

Ceník Hotelu Odra na rok 2019 naleznete ZDE.

MINI LÁZNĚ HOTELU ODRA

Nabídka zahrnuje lázeňské, léčebné, rehabilitační, rekondiční, fyzioterapeutické a relaxační služby. Celkový ozdravný program je aplikován na základě doporučení hotelového lékaře, nebo lékaře klienta, zdravotního stavu klienta a kapacitních možností zařízení, nebo jen požadavku hostů. Průměrný počet procedur se pohybuje v rozsahu cca 4 za den. Základním smyslem pobytu a procedur je mimo relaxace a rehabilitace zlepšení funkce pohybového, oběhového, zažívacího, nervového, dýchacího a kožního systému.

NABÍDKA

STRAVOVÁNÍ

Restaurace, denní a noční bar, zastřešená terasa. Snídaně a večeře formou rautu, obědy a minutky. Letní grilování, špičková, vyhledávaná kuchyně vedená uznávanými odborníky.

UBYTOVÁNÍ

Kapacita 85 míst, dvoulůžkové, třílůžkové pokoje, suity a apartmány, studia.

WELLNESS

SPA, Rehabilitační bazén 33 stupňů, vnitřní i venkovní finské sauny, parní bio sauny, bylinné, solné, vnitřní i venkovní vířivky, tepidárium, zážitkové sprchové boxy, solná odpočívárna apod.