Masáže nevidomých masérů

PRAHA

STUDIO ANDRASA

Masáže, relaxace, zdraví

Jsme tým slabozrakých a nevidomých masérů, a touto cestou bychom Vám rádi nabídli naše vysoce kvalitní a profesionální služby v oblasti zdravotních masáží a relaxace.Jsme připraveni Vám pomoci, od bolesti zad, svalové ztuhlosti, problémů jednostranně zatěžovaného pohybového aparátu, stresu, nespavosti i dalších vlivů nezdravého způsobu života. Využít můžete i naše kosmetické služby a přístrojovou pedikúru.

Jsme dotekem zdraví

Nabízíme Vám relaxaci v novém, moderním, čistém, útulném a komfortním prostředí, kde se setkáte s odborným a zároveň individuálním přístupem. Navštivte naše studio na Praze 2 nebo na Praze východ v obci Jenštejn.

Masáže, kosmetika a pedikúra

Jsme tým slabozrakých a nevidomých masérů, jsme tedy chráněnou dílnou a poskytovateli náhradního plnění, zaměstnáváme 100% osob se zdravotním postižením.

Rádi bychom Vám touto cestou nabídli naše vysoce kvalitní a profesionální služby v oblasti zdravotních masáží, relaxace a péče o tělo.

Současný zrychlený trend života, dlouhé jízdy autem, sedavé zaměstnání, mnohdy umožňuje dostatek času pro relaxaci a regeneraci organismu, která je pro naše tělo nezbytná. Návštěvou našeho studia a využitím našich služeb si dopřejete regeneraci těla i mysli, masáž uleví Vašemu přetíženému pohybovému aparátu a tím se zvýší příliv nové energie a pocit pohody. Dotyk je velmi silný stimul proti stresu a napětí, což je hlavní význam masáže.
Jsme připraveni Vám pomoci, od bolesti zad, svalové ztuhlosti, problémů jednostranně zatěžovaného pohybového aparátu, stresu, nespavosti i dalších vlivů nezdravého způsobu života.

Pro klienty Odbory plus nabízíme slevu 10 % na vybrané masáže

Klasická masáž baňkou - pro regeneraci tkáně, uvolnění svalů a svalových blokád, účinná pomoc při bolestech zad -  35 min. (450,- Kč) se slevou 405,- Kč

Relaxační masáž – je způsob,  jak uvolnit fyzické i psychické napětí. Pomocí jemných hmatů maséra dochází k uvolnění a hluboké relaxaci. Masáž účinně napomáhá při odstranění svalového napětí a stresu -  80 min. (730,- Kč) se slevou 657,- Kč, 110 min. (1.290,- Kč) se slevou 1.161,- Kč

Dárkové poukazy