Lentiamo - odborník v péči o oči

Lentiamo s.r.o

Lentiamo je e-shop s kontaktními čočkami, dioptrickými, slunečními a počítačovými brýlemi. Největší prodejce kontaktních čoček v Česku a jeden z největších v Evropě. Produkty objednané v e-shopu si můžete vyzkoušet přímo na prodejně. V optice Lentiamo najdete sluneční brýle pro každého! V nabídce naleznete nejen unikátní a luxusní značky, ale i cenově dostupné sluneční brýle. Navštivte prodejnu a vyzkoušejte si všechny, které Vám padnou do oka. Najdete zde také modely exkluzivně vybrané pouze pro optiku Lentiamo, které nejsou dostupné online ani u jiných prodejců.

- e-shop - www.lentiamo.cz
- Optika Křemencova - Křemencova 176/6, Praha 1 - více zde - https://www.lentiamo.cz/optika-kremencova-praha.html
Nově otevřená pobočka v Brně!Optika Radnická -  Radnická  376/11, Brno - město - více zde - https://www.lentiamo.cz/optika-radnicka-brno.html

Sleva 10 % na kontaktní čočky

Dobrá zpráva pro všechny nositele kontaktních čoček! Využijte 10 % slevu na kontaktní čočky v nabídce Lentiamo. Objednejte si čočky jednodenní (na sport), čočky měsíční a nebo si objednejte čočky - Lenjoy Monthly Day & Night a noste je 30 dní - nepřetžitě. Přehled produktů, na které se sleva vztahuje, naleznete na našem webu.

Nabídka platí od 1. 5. do 31. 7. 2021.

20 % sleva na brýle proti modrému světlu

Novinka letošního roku pro všechny, kdo tráví čas před obrazovkou. Proč si pořídit počítačové brýle? Počítačové (nebo také blue-cut) brýle mají na svých čočkách technologii modrého filtru, která filtruje nadměrné množství modrého světla z podsvícení obrazovky. Je prokázáno, že tyto brýle snižují namáhání očí a únavu, zvyšují vizuální pohodlí, zlepšují barevný kontrast a pomáhají vám zaostřit po celý den. Počítačové brýle mají také pozitivní vliv na kvalitu spánku.

Nedioptrické počítačové brýle od společnosti Meller nabízíme již od 1049 Kč. Které si vyberete vy?

Sleva 15 % na dioptrické brýle

Objednejte si své nové brýle na Lentiamo a získejte nyní slevu 15 %. Za kvalitní brýle nemusíte utratit mnoho! Na Lentiamo najdete dioptrické brýle včetně skel již od 1580 Kč! Nabízíme vám obrovský výběr značkových brýlí, projděte si nabídku a najděte své oblíbené. Naši optici rádi přizpůsobí brýle podle hodnot ve vašem předpisu a v případě zájmu přidají povrchové úpravy i filtr modrého světla.

Sleva 15 % na sluneční brýle značek Meller a Polaroid

Připraveni na léto? Přejete si mít kvalitní sluneční brýle, které vám budou věrně sloužit po mnoho let? Nakupujte prémiové značkové sluneční brýle online nyní se slevou až 15 %! Najděte své nové oblíbené sluneční brýle online. Nabízíme vám nejnovější modely renomovaných značek jako Meller nebo Polaroid.

Využijte výhody našeho virtuálního zrcadla a dopravy zdarma - a objednejte si své nové oblíbené sluneční brýle z pohodlí domova.