Knihy Dobrovský s 20 % slevou pro O+

Knihy Dobrovský

Jsme Knihy Dobrovský, knihkupectví, které se od jednoho stolku s knihami rozrostlo na 28 prodejen po celé republice. Během roku pořádáme desítky akcí pro všechny, kteří mají slabost pro dobré příběhy. Místo prodavačů u nás najdete knihkupce, kteří každý měsíc přelouskají stovky stránek – i proto vám dokážou vždy dobře poradit. Nemluvíme jen tak do větru. Pohání nás přes 1 milion spokojených zákazníků, kteří udělali radost sobě nebo někomu blízkému. Nabízíme desetitisíce knih a dárků, které potěší každého z vás. Kromě detektivek, románů pro ženy, odborných publikací, knih pro mládež a dalších titulů všech literárních žánrů u nás najdete také deskové hry pro celou rodinu, vzpomínková fotoalba, dárkové předměty nebo například stále populárnější travel maps.Jdeme s dobou, proto si můžete být jisti, že nabízený sortiment nepostrádá to nejnovější ze světa knih ani jiné trendy novinky. Na své si zde přijdou jak vášniví čtenáři, tak třeba studenti či milovníci společenských her.

Vyjednali jsme pro Vás 20% slevu v kamenných obchodech a dále je v jednání i budoucí sleva na e-schopech.

Četba pěkné knihy je nepřetržitým dialogem, v němž kniha mluví a naše duše odpovídá.

André Maurois