Kasa.cz - Výrazné slevy a akce s VIP účtem pro O+

Kasa.cz

Kasa.cz patří mezi největší e-shopy na českém trhu. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment zahradní techniky, vybavení do dílny, sportovního zboží, chovatelských potřeb, dětského vybavení, elektra a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Kromě široké nabídky atraktivních produktů klademe na Kasa.cz velký důraz na pohodlí našich zákazníků. Nabízíme jim proto pestrou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Tyto služby zahrnují mimo jiné rozšířené pojištění, nákup na splátky nebo navíc osobní odběr zdarma ve více než 90 výdejních místech KasaPOINT v celé ČR.

Staňte se VIP zákazníkem Kasa.cz a nakupujte výhodněji s VIP cenovým programem!!!

VIP cenový program vám zaručí vždy výhodnější nákupy. Získáte lepší ceny než běžný zákazník díky exkluzivním slevám napříč celým sortimentem, budou pro vás připravovány speciální nabídky a akce na nabízený sortiment a odměny za věrnost.V rámci VIP cenového programu získáte výhodnější ceny zejména u velkých a malých domácích spotřebičů, spotřební elektroniky, či u zboží z kategorií dům, domácnost, dílna a zahrada. Na nejlepší ceny na trhu se můžete těšit zejména u značek ETA, Hyundai, JVC, Gogen, Gallet, Goddess či Ecovacs, ale i mnoho dalších.Pro svůj nákup můžete dále využít osobní odběr zdarma na vybraných výdejních místech KasaPOINT, nebo nákup na splátky

Kompletní informace o VIP cenovém programu Kasa.cz najdete ZDE.