Kasa.cz - Výrazné slevy a akce s VIP účtem pro O+

Kasa.cz

Kasa.cz patří mezi největší e-shopy na českém trhu. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, zahradní techniky, vybavení do dílny a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Kromě široké nabídky atraktivních produktů klademe na Kasa.cz velký důraz na pohodlí našich zákazníků. Nabízíme jim proto pestrou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Tyto služby zahrnují mimo jiné rozšířené pojištění, nákup na splátky nebo navíc osobní odběr zdarma na více než 120 výdejních místech KasaPOINT po celé ČR.

Staňte se VIP zákazníkem Kasa.cz a nakupujte výhodněji s VIP cenovým programem!!!

VIP cenový program vám zaručí vždy výhodnější nákupy. Získáte lepší ceny než běžný zákazník díky exkluzivním slevám napříč celým sortimentem, budou pro vás připravovány speciální nabídky a akce na nabízený sortiment a odměny za věrnost.V rámci VIP cenového programu získáte výhodnější ceny zejména u velkých a malých domácích spotřebičů, spotřební elektroniky, či u zboží z kategorií dům, domácnost, dílna a zahrada. Na nejlepší ceny na trhu se můžete těšit zejména u značek ETA, Hyundai, JVC, Gogen, Gallet, Goddess či Ecovacs, ale i mnoho dalších.Pro svůj nákup můžete dále využít osobní odběr zdarma na vybraných výdejních místech KasaPOINT, nebo nákup na splátky

Kompletní informace o VIP cenovém programu Kasa.cz najdete ZDE.