Hudební léto na zámku Ploskovice

HuDiLaS, z.s.

Hudební léto na zámku Ploskovice

Máme pro vás akční nabídku na zvýhodněné vstupné na 4.ročník divadelního festivalu Hudební léto na zámku Ploskovice za níže popsaných podmínek. V případě vašeho zájmu oslovte své odborové organizace s žádostí o zprocesování nebo po dohodě v širším kolektivu oslovte pořadatele napřímo.
V rámci festivalu bude premiérově uveden zcela nový komorní muzikál Kurtizána …aneb za vším hledej ženu s Janou Vaculíkovou v hlavní roli
(konkrétně 12. a 13.8.2022 vždy od 20 hod.). Zpěvačka vystupuje i v rámci programu Večer přímo muzikálový 6. a 7.8.2022 opět od 20 hodin.
JANA VACULÍKOVÁ - Herečka, zpěvačka, šansoniérka a textařka je známá z hudebního filmu KVASKA, z řady hlavních ženských rolí v muzikálech (Dracula, Krysař, Hamlet, Tajemství, Touha, West Side Story, Romeo a Julie, Jack Rozparovač, Pomáda, Babylon, atd).

Vstupenky běžně stojí 299 Kč (od 2.řady), ale na tyto vstupenky jsme dostali pro členy odborů nabídku na zvýhodněnou cenu. Při HROMADNÉM nákupu 20 ks vstupenek na jedno konkrétní představení nebo 40 a více ks vstupenek na libovolná představení (např.10 ks muzikál Kurtizána sobota, 15 ks koncert neděle, 15 ks muzikál Lazebník Sevillský) je nabídnuta sleva cca 15 % - po
zaokrouhlení cena vstupenky 250 Kč. Při HROMADNÉM nákupu 40 ks vstupenek na jedno konkrétní představení je nabídnuta sleva na tyto vstupenky cca 25 % - po zaokrouhlení cena vstupenky 220 Kč. Pořadatel si vyhrazuje právo na určité termíny neposkytnout dohodnutý max. počet 40 ks vstupenek na jedno představení dle aktuálního stavu předprodeje a dispozice volných
vstupenek. Z důvodu venkovního představení je do předprodeje uvolněno jen takové množství míst, které lze v případě špatného počasí v den akce přesunout do náhradních prostor v areálu zámku Ploskovice. Nad tento počet jsou pak vstupenky prodávány pouze na místě dle v den konání akce dle aktuálního vývoje počasí a plnou cenu.

Kontaktní informace pro dohodnutí a zajištění zvýhodněné ceny vstupenek:
Miroslav Antonín Maxant , Email: info@hudilas.cz , Telefon: 774 887 716