Horská CHATA LOM v Krkonoších

KRKONOŠE

Chata LOM je malebné ubytování v obci Dolní Mísečky v Krkonoších kde si užijete vaší letní i zimní dovolenou. Klidné místo v srdci přírody obklopené lesy. Sjezdovka 100 m za chatou, nespočet atraktivních míst kam vyrazit, chutná polopenze a přátelští majitelé, kteří si vás získají.

Letní dovolená v Krkonoších s možností polopenze. Kapacita chaty až 41 osob.

Okruhy pro horská kola, skvělé podmínky pro turistiku, houbaření, výlety. Klid pro vaší rodinnou dovolenou s romantickou atmosférou uprostřed rozkvetlé horské louky, u lesa a horské říčky.  Ubytujeme i pejsky.

Letní dovolená v Krkonoších

majitelé tradiční horské chaty „LOM“ nacházející se v Dolních Mísečkách v Krkonoších si dovolují nabídnout možnost strávení příjemné dovolené v překrásné krajině přímo pod hřebeny našich nejvyšších hor Krkonoš v nadmořské výšce 900 m.

Ceny po slevě pro Odboryplus.cz

Ubytování: 350,- Kč/os./noc

Polopenze (snídaně, večeře): 210,- Kč/os.

- dítě do 2 let zdarma

- dítě od 2 – 12 let : 300,- Kč/noc (ubytování se stravou)

- pes 50,- Kč/noc

- parkování přímo u chaty

- bar: točené pivo, alko, nealko, poháry....

Tato nabídka platí nejen pro soukromé účely a rodinné rekreace a pobyty, ale rovněž pro pořádání např. školení, profesních setkání, dětských táborů, apod. přímo v srdci Krkonošského národního parku. Pobyt je rovněž možno hradit či na něj přispívat z fondu kulturních a sociálních potřeb (FKSP).

Více informací o chatě „LOM“, jejím okolí a možnostech trávení volného času naleznete a svůj pobyt můžete rezervovat na: http://www.chata-lom.cz/, telefonu 776 846 999 nebo na  e-mailové adrese: info@chata-lom.cz. Nyní jsme zprovoznili hřiště přímo u chaty, kde je možné si rekreačně zahrát také volejbal, badminton, fotbálek či si jen zacvičit a protáhnout se. V bezpečí si zde mohou hrát vaše děti zatímco vy můžete odpočívat.