Greece Tours - zcela jiná dovolená již od roku 1990

Greece Tours

Proč Řecko s GREECE TOURS?

Milujeme Řecko a nezaměřujeme se jen na to, abychom prodali co nejvíce zájezdů. Naším hlavním cílem je skutečně nabízet to nejlepší z Řecka.

od 10 380 Kč

od10 150 Kč

od 11 270 Kč

Greece Tours Prague, spol.s.r.o.
Dlouhá 50, 110 00, Praha 1

info@greece-tours.cz
www.greece-tours.cz

Tip Odboryplus

CK Greece tours Vás může dopravit do všech zákoutí této nádherné země s tisíci ostrovy. Spousta je jich stále neobydlených, ale jsou zde i takové, kde se píše dlouhá historie. Našim tipem je ostrov Rhodos. Tento ostrov Vás přímo úchvátí. Má okouzlující starobylé hlavní město, které večer ještě více ožije. V přístavu se nachází Rhódský kolos, jeden se 7 divů světa. Za zmínku také stojí nádherné bílé městečko Lindos, nad nímž se tyčí starobylá pevnost, ke které se můžete vydat pěšky či na oslíkovi, který je v tomto městečku jediným dopravním prostředkem. Rhodos je také ostrovem mnoha pláží a zátok. Půjčíte-li si auto, můžete narazit na pláže, kde budete jen sami.

Doporučujeme PLÁŽ LADIKO. Je to určitě jedno z nejromantičtějších míst na ostrově Rhodos. Leží asi jen 2 km od prázdninového střediska Faliraki a je proslavená filmem "The Guns of Navarone" (Děla z Navarone), kdy byl v jedné ze scén zastřelen Anthony Quinn. Herci samotnému "patří" část pláže. Poté co poznal krásu tohoto místa, tak neodolal. Pláž je po něm dokonce pojmenovaná.