Greece Tours - zcela jiná dovolená již od roku 1990

Greece Tours

Proč Řecko s GREECE TOURS?

Milujeme Řecko a nezaměřujeme se jen na to, abychom prodali co nejvíce zájezdů. Naším hlavním cílem je skutečně nabízet to nejlepší z Řecka.

Kréta

Villa Ria

bez stravy od 9 770 Kč

300 m od pláže

Samos

Kerveli Village 3*

polopenze od 15 490 Kč

nádherné scenérie

Kréta

Grecotel Club Marina Palace 4*

all inclusive od 21 470 Kč

pro rodiny s dětmi

Greece Tours Prague, spol.s.r.o.
Dlouhá 50, 110 00, Praha 1

info@greece-tours.cz
www.greece-tours.cz

Tip Odboryplus

Do Řecka autem
Když do Řecka vyrazíte vlastním autem, můžete strávit dovolenou opravdu výhodně. Cesta do  severního Řecka přes Maďarsko, Srbsko a Makedonii trvá kolem 18 hodin. Samostatné ubytování v letovisku Nei Pori nabízí CK GREECE TOURS v cenách již od za 4.990 Kč na týden za studio pro 3 osoby. Rodinám vyhovují zejména byty
s oddělenou ložnicí, které poskytují více prostoru než stísněné hotelové pokoje s přistýlkami. Apartmánové domy ve vzdálenosti do 300 metrů od pláže mají studia a apartmány s kuchyňkami. To rozhodně neznamená, že musíte dovolenoustrávit u plotny. V Řecku není draho a taverny, nabízející výtečné místní speciality, jsou na každém kroku. Ale kuchyňka se vždycky hodí. Třeba pokud si chcete nakrájet meloun, udělat čerstvý salát
nebo připravit něco pro děti.
Průzračné moře a nekonečné pláže: To je letovisko Nei Pori
Nei Pori si okamžitě oblíbí každý, kdo miluje zlatavé pláže a pozvolný vstup do příjemně teplé vody. Pláže v letovisku Nei Pori jsou místy široké až 100 metrů, takže
jsou jako dělané pro romantické procházky i dětské hrátky. V Nei Pori si přijde na své skutečně každý. Ať už vás láká relaxace na pláži, návštěva aquaparku, historické památky anebo třeba výstup na Olymp, dovolenou si tu zaručeně užijete! Je to skvělé místo nejen pro rodiny s dětmi, ale nabízí řadu možností sportovního vyžití. Kromě plážového volejbalu a vodních sportů můžete vyrazit na cyklotúru po okolních svažitých
terénech. Nebo se projet přímo v letovisku na kolečkových bruslích.V případě zájmu pro vás připravíme kalkulaci, před cestou dodáme plánek letoviska, spojení na místní delegátku a informace pro motoristy.