Greece Tours - zcela jiná dovolená již od roku 1990

Greece Tours

Proč Řecko s GREECE TOURS?

Milujeme Řecko a nezaměřujeme se jen na to, abychom prodali co nejvíce zájezdů. Naším hlavním cílem je skutečně nabízet to nejlepší z Řecka.

Příklad nabídky speciálně pro členy Odborů+

VYCHUTNEJTE SI ŘECKO ! Připravili jsme pro Vás možnost polopenze formou pravé řecké kuchyně v tavernách na pláží !

10.6.2018

8 dní s polop.
13 301,- Kč

11 291,- Kč

SLEVA  2 039,- Kč/os.

Průzračné moře a nekonečné pláže: To je letovisko Nei Pori. Nei Pori si okamžitě oblíbí každý, kdo miluje zlatavé pláže a pozvolný vstup do příjemně teplé vody. Pláže v letovisku Nei Pori jsou místy široké až 100 metrů, takže jsou jako dělané pro romantické procházky i dětské hrátky. V Nei Pori si přijde na své skutečně každý.

17.6.2018

15 dní s polop.
21 610,- Kč

16 391,-Kč

SLEVA  5 219,-Kč/os.

Rodinám vyhovují zejména byty s oddělenou ložnicí, které poskytují více prostoru než stísněné hotelové pokoje s přistýlkami. Apartmánové domy ve vzdálenosti do 300 metrů od pláže mají studia a apartmány s kuchyňkami. To rozhodně neznamená, že musíte dovolenoustrávit u plotny. V Řecku není draho a taverny, nabízející výtečné místní speciality, jsou na každém kroku.

1.6.2018

8 dní s polop.
17 390,-Kč

13 941,-Kč

SLEVA 3 449,-Kč/os.

Malé klidné letovisko Kerveli v zalesněném zálivu na východním pobřeží ostrova Samos je na dohled od tureckého pobřeží. Dovolená Samos Kerveli nabízí krásné přírodní scenérie a oblázkovou pláž s tyrkysovým mořem, kde jsou vynikající podmínky pro potápění. Transfer z letiště asi 30 minut.