Greece Tours - zcela jiná dovolená již od roku 1990

Greece Tours

Proč Řecko s GREECE TOURS?

Milujeme Řecko a nezaměřujeme se jen na to, abychom prodali co nejvíce zájezdů. Naším hlavním cílem je skutečně nabízet to nejlepší z Řecka.

Příklad nabídky speciálně pro členy Odborů+

VYCHUTNEJTE SI ŘECKO ! Připravili jsme pro Vás možnost polopenze formou pravé řecké kuchyně v tavernách na pláží !

17.6.2018

7 dní s polop.
13 330,- Kč

9 941,- Kč

SLEVA  3 389,- Kč/os.

Průzračné moře a nekonečné pláže: To je letovisko Nei Pori. Nei Pori si okamžitě oblíbí každý, kdo miluje zlatavé pláže a pozvolný vstup do příjemně teplé vody. Pláže v letovisku Nei Pori jsou místy široké až 100 metrů, takže jsou jako dělané pro romantické procházky i dětské hrátky. V Nei Pori si přijde na své skutečně každý.

8.7.2018

8 dní s polop.
15 280,- Kč

13 091,-Kč

SLEVA  2 189,-Kč/os.

Rodinám vyhovují zejména byty s oddělenou ložnicí, které poskytují více prostoru než stísněné hotelové pokoje s přistýlkami. Apartmánové domy ve vzdálenosti do 300 metrů od pláže mají studia a apartmány s kuchyňkami. To rozhodně neznamená, že musíte dovolenoustrávit u plotny. V Řecku není draho a taverny, nabízející výtečné místní speciality, jsou na každém kroku.

9.6.2018

7 dní bez stravy
14 640,-Kč

7 731,-Kč

SLEVA 6 909,-Kč/os.

Modrobílá Villa Ria se nachází v oblíbeném letovisku Malia, jen necelých 300 metrů od široké písečné pláže. Supermarket s potravinami je přímo u domu. V okolí je řada taveren a kaváren, rušnější centrum letoviska je vzdáleno asi 400 metrů. Zastávka autobusové linky, zajišťující spojení s Heraklionem a dalšími letovisky, je v dosahu 300 metrů.