Dovolenkovani.cz – Trvalá sleva a exkluzivní služby pro 0+

Travel Group, s.r.o.

Travel Group s.r.o. www.dovolenkovani.cz. Přední český prodejce zájezdů od více než 300 českých a evropských cestovních kanceláří. Přes 100 tisíc spokojených klientů, stejné ceny jako pořádající CK včetně bonusů a výhod. Srovnání více než milionu zájezdů na jednom místě. Naše společnost se trvale umisťuje mezi TOP 5 oceňovanými cestovními agenturami na českém trhu. Ať už si vyberete možnost výběru dovolené přes webový srovnávač, pobočky, call centrum, dostane se Vám vždy 100% kvality poskytovaných služeb díky týmu zaměstnanců, kteří přistupují ke každému klientovi individuálně dle jeho zadání a požadavků.

Dovolenkování nabízí pro členy Odboryplus:

• 500 Kč slevu na každou smlouvu bez omezení pořádající CK
  • Unikátní cestovní pojištění včetně krytí STORNO poplatků zvýhodněné o 50% oproti běžnému cestovnímu pojištění
  • ZDARMA unikátní balíček pojištění zrušení letu, zpoždění letu s kompenzací až 600 EUR na osobu a let

Individuální a přednostní přístup pro členy O+ včetně občerstvení ZDARMA na pobočce Praha ulice na Příkopě 23 (Panská pasáž).

Individuální vyřízení a uplatnění FKSP příspěvku od zaměstnavatele, pokud zaměstnavatel tento příspěvek na dovolenou umožnuje.

Příklady zajímavých pobytů pro partnery O+

Zimní dostupná rodinná dovolená v Egyptě s odlety Praha, Brno, Ostrava!

Pensée Royal Garden****

Rodinná dovolená s dětmi včetně dětského klubu s českým animačním programem.

Mukarnas Spa Resort*****

Dostupný luxus ve Spojených arabských emirátech.

DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island*****

Příjemná dovolená v Řecku na ostrově Kos.

Mitsis Family Village****

Slunná Itálie, dovolená v Kalábrii pro rodiny s dětmi i páry.

TUI Club Magic Life Calabria ****