Divadlo POD PALMOVKOU se slevou pro O+

Divadlo Pod Palmovkou

O+ pro Vás přináší zajímavé představení s 15 % slevou !!! Mimo tuto stálou slevu zde naleznate akce jen pro Vás, jako 1+1 vstupenka zdarma atd.

Divadlo pod Palmovkou nabízí svým divákům silné a velké příběhy světového i českého repertoáru různých žánrů inscenované v moderním pojetí a s vynikajícími hereckými výkony. Divadlo se 70. letoutradicí, které prošlo povodněmi v roce 2002 a 2013 a rozsáhlou rekonstrukcí, svým návštěvníkům nabízí kultivované a velmi vlídné prostředí a stává se kulturním centrem chrlící jednu premiéru za druhou. Mezi další výhody divadla patří výborná dopravní obslužnost a víkendové parkování zdarma.

Tato akce je prodloužena i na datum 5.5.2018

VE SPOLUPRÁCI S ČESKOU TELEVIZÍ VZNIKNE K JUBILEU DOKUMENT.Tváří vizuálu k této události je jeden z jeho zakladatelů Jan Skopeček. Ve spolupráci s Českou televizí vznikne k jubileu dokument mapující období úspěchů, proměny divadelního stylu i slavné herecké i režijní osobnosti, které divadlem prošly. Snímek vzniká pod vedením Ondřeje Šrámka, který se na přípravě podílel s naším dramaturgem Ladislavem Stýblem. VÍCE ZDE

Kromě představení na Vás čeká příjemné občerstvení v naší kavárně