Divadlo POD PALMOVKOU se slevou pro O+

Divadlo Pod Palmovkou

Odboryplus pro Vás přináší zajímavé představení s 15 % slevou!!! Mimo tuto stálou slevu zde naleznate akce jen pro Vás, jako 1+1 vstupenka zdarma atd.

Divadlo pod Palmovkou nabízí svým divákům silné a velké příběhy světového i českého repertoáru různých žánrů inscenované v moderním pojetí a s vynikajícími hereckými výkony. Divadlo se 70. letoutradicí, které prošlo povodněmi v roce 2002 a 2013 a rozsáhlou rekonstrukcí, svým návštěvníkům nabízí kultivované a velmi vlídné prostředí a stává se kulturním centrem chrlící jednu premiéru za druhou. Mezi další výhody divadla patří výborná dopravní obslužnost a víkendové parkování zdarma.

VE SPOLUPRÁCI S ČESKOU TELEVIZÍ VZNIKNE K JUBILEU DOKUMENT.Tváří vizuálu k této události je jeden z jeho zakladatelů Jan Skopeček. Ve spolupráci s Českou televizí vznikne k jubileu dokument mapující období úspěchů, proměny divadelního stylu i slavné herecké i režijní osobnosti, které divadlem prošly. Snímek vzniká pod vedením Ondřeje Šrámka, který se na přípravě podílel s naším dramaturgem Ladislavem Stýblem. VÍCE ZDE

Nastudovali jsme nové představení, uváděné poprvé na české scéně!

Skandálně zábavné, skrz naskrz provokativní a srdceryvné mistrovské dílo přední feministické autorky v české premiéře.

Sedmé nebe

Příběh hry začíná v Africe za viktoriánské éry – v čase kdy se říkalo, že největší štěstí je narodit se jako bílý a Angličan, v době korzetů a kolonií, ale také potlačených citů, nepřiznaných tužeb a loveckých pušek. Betty a Clive žijí v domě se třemi dětmi. Clive je koloniální úředník jmenovaný královnou, Betty je vzorná manželka a matka, která však má také své utajené touhy. Jejich syn Edward je ještě dítě, ale snaží se působit dospěle, Joshua je sluha chorobně hladovějící po moci, Ellen je guvernantka lesbické lásky... A všichni hledají sami sebe. Příběh započatý v dávných dobách končí v současném Londýně. Některým se jejich sny splnily, pro ostatní komplikace teprve začínají. Otázka “kdo jsem a kolik mně stojí přiznání identity” zůstává.

Představení je vhodné od 15 let.

9.1.2019 Sedmé nebe

1+1 VSTUPENKA ZDARMA

Tento rok jsme měli tu čest přivítat na scéně Divadla pod Palmovkou polského režiséra Jana Klatu, který čerstvě získal prestižní evropské divadelní ocenění -  Cenu divadelní reality (Premio Europa Realtà Teatrali)!

Inscenace Něco za něco získala nominaci na Cenu Divadelních novin v oblasti činoherního divadla. Jan Vlasák získal tutéž nominaci v kategorii "herecký výkon sezóny bez ohledu na žánry" za roli Knížete vídeňského Vincentia.
Představení opustilo hranice České republiky a herci si ho zahráli v polském městě na festivalu  Gdańsk Shakespeare Festival v srpnu 2018.

Něco za něco

Kdo má moc, nemusí být v právu…

Shakespearovu poslední, třináctou komedii mohou diváci znát pod názvy Oko za okoPůjčka za oplátku nebo Veta za vetu. Čtyři sta let stará hra nastoluje zásadní témata lidské existence, morálky, kterou všichni kážou, ale nikdo se jí neřídí, a demonstruje, jak je snadné zneužít moc. Hlavní postavou hry je kníže Vincentio, vládce Vídně, ve které už čtrnáct let i přes přísné zákony bují smilstvo, prostituce a další neřesti. Vincentio určí na čas svým zástupcem šlechtice Angela a v převleku za mnicha pozoruje, jak se tomuto vyhlášenému strážci mravnosti a čistoty podaří nastolit pořádek. Angelo zklame a začne svoji moc zneužívat.

Hru Něco za něco režíroval vynikající polský režisér Jan Klata, který pracuje na prestižních německých scénách, režíroval také na příklad v Rakousku, ve Španělsku, v moskevském MCHATu. Diváci mohli vidět jeho inscenaci hry H. Ibsena Nepřítel lidu při příležitosti prvního ročníku festivalu Palm OffFestu v Divadle pod Palmovkou.

Představení je vhodné od 15 let.

19.1.2019.Něco za něco

1+1 VSTUPENKA ZDARMA

Kromě představení na Vás čeká příjemné občerstvení v naší kavárně