Divadlo POD PALMOVKOU se slevou pro O+

Divadlo Pod Palmovkou

O+ pro Vás přináší zajímavé představení s 15 % slevou !!! Mimo tuto stálou slevu zde naleznate akce jen pro Vás, jako 1+1 vstupenka zdarma atd.

Divadlo pod Palmovkou nabízí svým divákům silné a velké příběhy světového i českého repertoáru různých žánrů inscenované v moderním pojetí a s vynikajícími hereckými výkony. Divadlo se 70. letoutradicí, které prošlo povodněmi v roce 2002 a 2013 a rozsáhlou rekonstrukcí, svým návštěvníkům nabízí kultivované a velmi vlídné prostředí a stává se kulturním centrem chrlící jednu premiéru za druhou. Mezi další výhody divadla patří výborná dopravní obslužnost a víkendové parkování zdarma.

VE SPOLUPRÁCI S ČESKOU TELEVIZÍ VZNIKNE K JUBILEU DOKUMENT.Tváří vizuálu k této události je jeden z jeho zakladatelů Jan Skopeček. Ve spolupráci s Českou televizí vznikne k jubileu dokument mapující období úspěchů, proměny divadelního stylu i slavné herecké i režijní osobnosti, které divadlem prošly. Snímek vzniká pod vedením Ondřeje Šrámka, který se na přípravě podílel s naším dramaturgem Ladislavem Stýblem. VÍCE ZDE

22.9. 2018 k zakoupené vstupence jedna zdarma !!!

Divadelní verze stejnojmenného slavného filmu, která se v roce 2014 stala jednou z největších londýnských událostí posledních let, bude nyní poprvé uvedena v Praze. Filmové zpracování Zamilovaného Shakespeara, na kterém se významnou měrou podílel jeden z největších světových dramatiků Tom Stoppard (autor česko-židovského původu), bylo oceněno sedmi Oscary a řadou dalších významných filmařských cen. Mladý básník a dramatik Will Shakespeare musí co možná nejdříve dokončit svou novou hru, nedostává se mu ale sil ani inspirace. Múzou se mu po náhodném setkání, které jako by vypadlo ze Shakespearových slavných her, stane mladá a krásná Viola. Tase ovšem zároveň sama touží dostat k divadlu jako herečka, ale protože v Shakespearově době bylo herectví ženám zapovězeno, uchýlí se ke lsti a pronikne do Shakespearova souboru převlečena za chlapce. Na pozadí záměny postav, velké lásky, omylů a nedorozumění, intrik, obchodních machinací i neobyčejně zábavně a trefně zachyceného divadelního zákulisí, se tak odehrává okouzlující fiktivní příběh o tom, jak vznikla nejslavnější hra všech dob Romeo a Julie.

Kromě představení na Vás čeká příjemné občerstvení v naší kavárně