Divadlo Na Jezerce - Výhodná cena vstupenek na řadu představení

Divadlo Na Jezerce, s.r.o.

Divadelní společnost Jana Hrušínského byla založena v roce 2002 a navazuje na dlouholetou rodinnou tradici. Předkové a příslušníci rodiny Hrušínských působí v českém divadle nepřetržitě od poloviny devatenáctého století. Prvním držitelem divadelní koncese v rodině byl pan Ondřej Červíček, který povolení k provozování divadelního spolku získal v roce 1883. Za všechny známé osobnosti, které prošly divadelní historií "rodiny" jmenujme např. v r. 1851 Josefa Kajetána Tyla nebo později, v první polovině 20. století např. Karla Lamače, Rudolfa Hrušínského či Josefa Kemra. Rodinná tradice nyní pokračuje v Divadle Na Jezerce.

Komedie o nejhorší zpěvačce na světě.

Komedie „Je úchvatná!“ vznikla pod režijní taktovkou Jana Hřebejka. Po divácky úspěšných titulech Manželské vraždění, Kumšt, Na dotek, Musíme si pomáhat a Práskni do bot se publikum Divadla Na Jezerce dočkalo další - v pořadí už šesté - Hřebejkovy režie na této scéně. Hlavní postavou příběhu, jenž se opravdu stal, je Florence Foster Jenkinsová, která je přesvědčena, že je obdařena pěveckým talentem. Její hlas je výjimečný – výjimečně příšerný. A představte si – vyprodá Carnegie Hall! Jak je to možné? Přijďte si pro odpověď do Divadla Na Jezerce.

23.01.2019 - běžná cena vstupenky 490,- Kč

CENA VSTUPENKY PRO ODBORYPLUS 390,- Kč

Komedie o nejhorší zpěvačce na světě.

29.01.2019

CENA VSTUPENKY PRO ODBORYPLUS 490,- Kč

"Když chtějí obkladači něco šlohnout, kradou dlaždičky. Kdyby dělali v diamantovým dole, brali by něco jinýho."

Pohled do světa českých dlaždičů, kteří optikou svého povolání a v jazyce jim vlastním ukazují divákům, že zdánlivě jednoduchý plán – ukrást paletu dlaždiček a o polední pauze ji výhodně prodat – může mít velmi složitou motivaci.

06.02.2019 - běžná cena vstupenky 390,- Kč

CENA VSTUPENKY PRO ODBORYPLUS 290,- Kč

S žerty nejsou žerty.

Život na francouzském venkově si asi umíme představit všichni – piknik v přírodě, pohoda, klid. Pro některé až příliš velký. Chtělo by to trochu legrace. Ale co když se z ní stane vážná věc? To vše ukáže komedie plná fám s jedním žertíkem v záloze. Jenže, o rozvodech se nemá žertovat…