Divadlo Na Jezerce - Výhodná cena vstupenek na řadu představení

Divadlo Na Jezerce, s.r.o.

Divadelní společnost Jana Hrušínského byla založena v roce 2002 a navazuje na dlouholetou rodinnou tradici. Předkové a příslušníci rodiny Hrušínských působí v českém divadle nepřetržitě od poloviny devatenáctého století. Prvním držitelem divadelní koncese v rodině byl pan Ondřej Červíček, který povolení k provozování divadelního spolku získal v roce 1883. Za všechny známé osobnosti, které prošly divadelní historií "rodiny" jmenujme např. v r. 1851 Josefa Kajetána Tyla nebo později, v první polovině 20. století např. Karla Lamače, Rudolfa Hrušínského či Josefa Kemra. Rodinná tradice nyní pokračuje v Divadle Na Jezerce.

Základní složky světa se skládají z ohně, vzduchu, země a Bohdalové.

Příběh vojevůdce Napoleona asi znáte, ale příběh koňaku Napoleon určitě ne! A že je o čem vyprávět! To a i něco navíc nám poví svérázná Korsičanka, bývalý císař, Francouzi i Angličané. Komedie, která nám vyjasní i to, co jsme nevěděli - anebo jsme si jen mysleli, že to víme.

3.11.2018 - běžná cena vstupenky 550,- Kč

CENA VSTUPENKY PRO ODBORYPLUS 450,- KČ

"V Japonsku je prý docela obvyklé, že příbuzný mají své zesnulé doma."

Mezi hlavními hrdiny komedie vypukne boj o rodinné dědictví. Jejich představy, jak s ním naložit se různí. Jinak se na to dívá svérázná vdova plná života, jinak to vidí mnohokrát rozvedená dcera, nezaměstnaný syn, či jeho bývalá manželka. Přestože jde o příběh plný černého humoru, nechybí v něm životní optimismus a láska, která kvete v každém věku.

4.11.2018 - běžná cena vstupenky 490,- Kč

CENA VSTUPENKY PRO ODBORYPLUS 390,- KČ

"Vypadám snad jako zločinec?"/ "Vypadáte jako Hitler!"

Představte si, že se v naší současnosti probudí v berlínském parku Adolf Hitler. Pochopitelně za velkého zájmu všech kolemjdoucích. Jak na něj budou lidé reagovat? A jak bude reagovat na náš současný svět on? Jak se zachovají média? A co všechno se z toho stane?

12.11.2018 - běžná cena vstupenky 490,- Kč

CENA VSTUPENKY PRO ODBORYPLUS 390,- KČ