Divadlo Na Fidlovačce - sleva až 40% na představení

Divadlo Na Fidlovačce, s.r.o.

Divadlo Na Fidlovačce vzniklo v roce 1921 jako první divadelní budova první republiky a bylo pokřtěno na Tylovo divadlo. Na jeho prknech vystupovali takové osobnosti jako Miroslav Horníček, Miloš Kopecký, Karel Fiala, Jiřina Jirásková a především diváky zbožňovaný Oldřich Nový. V této tradici navazování na to nejlepší z české divadelní tvorby pokračuje divadlo i v současné době.

Groteskní komedie plná outsiderů s ještě kurióznějšími osudy, než máte vy! Dirigent, který touží vystupovat na Pražském jaru, ve skutečnosti ale řídí jen operetní orchestr v Ostravě. S jeho životem ještě víc zamává osudová nehoda s tragikomickými následky, která svede jeho kroky s dalšími nešťastníky. Mykologem, který ze strachu z vlastní výšky chodí neustále ohnutý, takže v sobě objevil talent k hledání hub. Vynálezcem, který má na kontě řadu odmítnutých vynálezů, či úředníkem, který obsedantně podléhá svým erotickým fantaziím. A samozřejmě nechybí ani jejich ženy, milenky a „zaučovatelky“. Cesty všech se jedné noci nečekaně spojí a jejich příběhy najdou rozuzlení díky srnkám, které se objeví bůh ví odkud…

Autor a režisér v jedné osobě Tomáš Svoboda přináší na Fidlovačku svůj divácky nejoblíbenější text, který sklízí úspěchy po zemích českých i v Polsku.

Představení není vhodné pro diváky do 15 let.

SLEVA 40%

Výjimečná komedie o nevěře, která zahraničního reportéra Karla Berana přitáhne z Kamburu v Africe zpět do Prahy a vyvolá celou kaskádu nepředvídatelných groteskních zvratů. A do toho všeho musí Karel vysílat živě reportáže z kamburské revoluce. Nikdy nevěřte médiím a své ženě!

Inscenaci mají na svědomí ikony českého humoru - redaktor Reflexu a spoluautor Zeleného Raula Milan Tesař jako autor a Tomáš Svoboda (Hodinový manžel, Blonďatá bestie) jako režisér. V hlavní roli reportéra Karla Berana exceluje Josef Polášek. Stejně výtečně mu sekundují Jitka Ježková/Lada Jelínková v roli Marty či Karel Zima/Lukáš Rous v roli Khaleda.

Hru uvádíme ve světové premiéře.

SLEVA 40%

Na počest hrdinům, kteří kdysi zbláznili lidi.

Muzikálová groteska podle námětu filmu Jana Hřebejka a Petra Jarchovského a povídek Petra Šabacha.

Hra o hudbě, o svobodě, o dětských snech, o životě lidí v nelehké době, kdy jinakost se nenosí a každý krok mimo rytmus je po zásluze potrestán. O síle a slabosti charakteru, o lásce a žárlivosti.

SLEVA 40%

Světoznámý muzikál Sugar, který vznikl podle scénáře k legendárnímu filmu Někdo to rád horké.

Co všechno se může stát, když si dva muzikanti hrají s gangstery na schovávanou... Příběh o gangsterech, milionářích, dámském orchestru, rozkošné dívce Sugar a dvou muzikantech na útěku.

SLEVA 30%

Anglická komedie nepostrádá ani hluboce lidský rozměr a umožňuje nám znovu si uvědomit, že plně žít a milovat se má tady a teď.

Mladí novomanželé Simon a Flic prchají před Fliciinou nesnesitelnou matkou Marciou a pronajmou si starý dům. Problémem je, že dům kdysi patřil spisovateli Jackovi a jeho ženě Susie, kteří jej „obývají“ i po tragické smrti a snaží se vypudit jakékoliv nájemníky, seč jim jejich astrální síly  stačí. Jakmile ale zjistí, že Simon je začínající spisovatel a Flic těhotná, změní názor. Do děje se zaplete realitní agent, Fliciina matka a strážný Anděl, takže o bláznivé situace není nouze.

SLEVA 30%

Divadlo Na Fidlovačce chce inscenací Eva tropí hlouposti připomenout skvělou českou autorku Fan Vavřincovou, zakladatelku žánru crazy komedie, jejím stěžejním dílem právě Eva tropí hlouposti je.

Příběh o rozjívené dívce, která se k překvapení všech zamiluje, slavil úspěch ve slavném filmu Martina Friče s Oldřichem Novým a Natašou Gollovou.

SLEVA 30%

Ve skvělé komedii DiPietro přibližuje divákům vztah dvou odlišných generací a s laskavým humorem projevuje pochopení pro obě strany.

Jednotliví členové rodiny a bláznivá atmosféra rodinných setkání jsou natolik autentické, že se bude nejeden divák cítit jako doma a možná k němu i zavane vůně italské kuchyně!

SLEVA 30%

Chcete vědět, co všechno se může stát, když si řádové sestry uvaří k smrti dobrou polévku? Sestra Julie byla vždycky tak trochu podivná kuchařka. A tak není divu, že se dvaapadesát jejích sestřiček odebralo na onen svět. Tedy vlastně prozatím jen do mrazáku, neboť klášterní kasa je po nákupech Matky představené jaksi prázdná. Co dělat? Čekat na zázrak, nebo uspořádat dobročinné představení v pronajatém divadle?

Muzikál Jeptišky je něco jako apo-katoli-ptický muzikál, u kterého se chvílemi možná budete až modlit smíchy.

SLEVA 30%

Muzikálová adaptace stejnojmenného filmu Pedra Almodóvara z roku 1988 má na svědomí hvězdná dvojice David Yazbek (Do naha!) a Jeffrey Lane (Špinaví, prohnilí lumpové). Režie Kateřina Dušková.

Atmosféru Madridu konce osmdesátých let přiblíží herecké, pěvecké a taneční výkony v podání Pavly Tomicové, Ivy Pazderkové, Petra Stacha, Lukáše Vlčka, Lukáše Pečenky nebo Martiny Randové.

SLEVA 30%

Kdyby si lidi ze dne na den přestali lhát, nezbyl by na Zemi jedinej pár. Vlastně by to byl konec civilizace.”

Brilantní komedie nejhranějšího francouzského dramatika současnosti Floriana Zellera o nevěře a “umění” lhát. V hlavní roli se představí Marek Taclík, Iva Pazderková, Martina Šťastná a David Hák.

SLEVA 30%

A další představení Divadla Na Fidlovačce naleznete ZDE.