Divadlo Hybernia - Muzikály pro děti s 15% slevou + akce 1+1 ZDARMA

Pixa-pro s.r.o

Máte doma děti, teenagery, babičku s dědou nebo protivnou tchýni a nevíte co se všemi podniknout? Vyrazte se všemi do divadla Hybernia na velkolepé a výpravné muzikály rodiny Pixových, které jsou pro všechny generace a nemají konkurenci!

Máte rádi pohádky? Vyrazte na Kapku medu pro Verunku, Sněhovou Královnu, Alenku v kraji zázraků, Královnu Kapesku a nebo rovnou na všechny.

Pohádkové muzikály tvoří zkušená produkce Pixa-pro, což je rodinná firma. Jan a Alena Pixovi píší scénáře, jejich dcera Kristýna píše texty a druhá dcera Lenka to celé produkuje. Vnoučata Kateřina, Radek i Dominick v muzikálech hrají.

Pixa-pro totiž dává šanci i talentovaným dětem. Děti si Pixovi vychovávají už od malička, vedou vlastní muzikálovou akademii Múzy, kde vychovávají bezmála 100 dětí. Ty nejlepší se uplatňují v jejich projektech.

Kromě dětských hvězd Kateřiny Průšové, Viktorie Tandlerové, Miloslava Frýdla, Radka Raděje, Mikuláše Matouška můžete v muzikálech Pixa – Pro vidět i známé tváře jako třeba Davida Gránského, Martinu Pártlovou, Aničku Slováčkovou, Míšu Sejnovou, Mahulenu Bočanovou, Sabinu Laurinovou, Lindu Finkovou, Míšu Noskovou, Felixe Slováčka jr., Lukáše Adama, Jana Fantu, Ríšu Pekárka, Ernesto Čekana a kolem 150-ti dalších, které pobaví celé publikum.

Každý muzikál je plný humoru, ale zároveň plný ponaučení. Úžasnou hudbu od Tomáše Berana, Vašo Patejdla či Zdeňka Bartáka s akčními choreografiemi od Petry Parvoničové a neuvěřitelnými hereckými výkony krásně doplňuje velkolepá scéna od Martina Černého a nápadité kostýmy od Evženie Rážové, Martina Černého či Kateřiny Bláhové. V muzikálech si každý najde to své a nikdo se nebude nudit. Po dopoledních představení jsou autogramiády, kde se mohou diváci s herci vyfotit nebo si nechat podepsat program či svůj deníček.

Tak neváhejte, vezměte děti malé i velké, babičky i dědy a každého koho potkáte a přijďte společně do divadla Hybernia na nejúspěšnější rodinné muzikály v Praze.

Sněhová královna

Sněhová královna je patrně nejznámější pohádkou H.CH. Andersena. Hlavním motivem je velká láska Gerdy a její dobrodružná cesta za vysvobozením milovaného Kaye. Na rozdíl od původní pohádky Gerda a Kay nejsou děti, ale mladí lidé, kteří mají před svatbou. Samotná Sněhová královna je rozporuplná osobnost – zápasí v ní dobro se zlem, a ty jsou v muzikálu ztělesněny dvěma postavami – ONA je zlo a ON dobro.

Královna Kapeska

Královna Kapeska je volným pokračováním velmi úspěšného, divácky oblíbeného, autorského muzikálu Kapka medu pro Verunku. Opět se vydáme na pohádkový ostrov, kde půjde ale tentokrát o záchranu života Kapesky, Královny přírodních sil, a budeme všichni doufat, že Král temných sil – KTS – KATES svůj boj o ovládnutí světa prohraje, a že všechno dobře dopadne, jak se na správnou pohádku sluší a patří …

Kapka medu pro Verunku

Příběh o lásce, přátelství, o modré planetě a o tom, jak to bylo anebo mohlo být dál v království Popelky, Zlatovlásky a Hloupého Honzy, jestli uměli opravdu vládnout a jestli náhodou neudělali někde chybu…

Alenka v kraji zázraků

Muzikál je volně inspirovaný knihami Alenčina dobrodružství v říši divů a Alenka v říši za zrcadlem světově proslulého anglického spisovatele Lewise Carrolla. I v tomto příběhu ožijí hlavní postavy zachycené v Carollově geniálním díle, které na rozdíl od jiných nestárne a už po třetí století nepřestává fascinovat malé čtenáře. Alenka se tu opět setká s Kloboučníkem, Zajícem Březňákem, Houseňákem, přemoudřelým Valibukem i potrhlým bílým a černým rytířem. Vypočítavou, zlou i svůdnou Srdcovou královnu. Jejím protějškem je, laskavá Bílá královna. Jejím manželem pak je věčně uspěchaný Bílý králík. V příběhu se pak objevují dvě Alenka velká, která žije v dnešním reálném světě a malá, bezstarostná Alenka.