CK FEDE - na lyže i k moři jede...

Tato cestovní kancelář se objevuje na trhu již od roku 1995. Od té doby si získala a stále získává svou klientelu. Mezi její zákazníky mimo jiné patří již také mnoho spokojených členů odborů, kteří v minulosti využili této výhodné nabídky.
Proto jsme opět navázali na osvědčenou spolupráci a zajistili jsme pro Vás i nadále zvýhodněné služby CK FEDE. Na novém portálu Odboryplus naleznete také tipy a doporučení zajímavých míst a výletu v okolí letních i zimních ubytovacích kapacit. Specializuje se hlavně na oblast Itálie, ale naleznete zde také poznávací zájezdy či letecké zájezdy na Maltu, Madeiru a další.
Tak stačí sbalit lyže či plavky, nebo postupně obojí a vydat se na jih autem, autobusem či letadlem dle vlastních preferencí protože ,,S FEDE TO JEDE!,,

Zasněžené alpské vrcholy, teplé koupele a bombardino

My Češi jsme mimo jiné národ lyžařský a využijeme každou šanci zalyžovat si….

Doba, kdy jsme trávili svůj čas pouze na sjezdovkách od rána do večera, už je dávno pryč. Dnes se již na dolomitských vršcích nezahřívají lyžaři jen sluncem a sportem. V pauze si vychutnají svoje bombardino, specifický horký nápoj podávaný na alpských sjezdovkách a večer se ponoří do teplých termálních pramenů.
Více ZDE

Tip Odboryplus.cz

CK Fede disponuje ubytovacími kapacitami mimo jiné i v městečku Bormio a jeho okolí, kde si hosté mohou dopřát jak sportu, tak zábavy a relaxu.
V termálních pramenech v Bormiu se velmi pravděpodobně koupali již starověcí Etruskové. Nenapodobitelnou atmosféru mají zejména „staré lázně“, které jsou doslova vtesány do skal nad městem. Nejvíce turistů ovšem navštěvuje moderní městské lázně s plaveckým bazénem, termálními bazénky (teplota vody 38 až 41°C) a klasickými lákadly, jako sauna, pára a masáže. Doporučujeme termální jezírko, které se nachází na trase mezi Borniem a Livingnem. Za návštěvu stojí tato přírodní tůně s termální vodou, v níž se můžete málokdy někým rušeni po celý rok koupat ve zhruba čtyřicet stupních teplé lázni. Najdete ji v postranním údolíčku po pravé straně silnice mezi Bormiem a Valdidentrem, a to nejlepší je, že přístup k jezírku není omezen a je bezplatný.

Rozpálené slunce, kilometry pláží a historické skvosty

Po Itálii může člověk cestovat týdny i měsíce, ba celé roky, aniž by prozkoumal všechna zajímavá zákoutí, kterými tato země přímo překypuje.

Vždy byla, je a bude země romantiků, umělců, neskonalých historických skvostů, ale také zábavy, dobrého jídla a pití a to vše jen relativní kousek od naši republiky. Jaderská riviéra patří k velmi navštěvovaným místům. Je vhodná jak pro jednotlivce, páry a hlavně rodiny s dětmi, neboť je zde moře s velmi pozvolným vstupem. Vybavenost letovisek je zde výborná, každý si přijde na své a to vše za dobré ceny.

Plážový servis, restaurace s mořskými plody, lunaparky a vodní světy. Možnost navštívit v okolí světoznámá města jako jsou Benátky, Verona, San Marino a další.

Tip Odboryplus.cz

Prvním tipem pro Vás je tajemný mořský svět Oltremare. Rozsáhlý komplex se nachází na kopci, z nějž je krásný výhled na San Marino. Delfinárium, rejnoci, mořští koníci, naučné stezky, prosklená dvoupatrová akvária, deštný prales, atrakce v podobě dinosaurů, želví nemocnice a spousta dalších atrakcí naprosto uchvátí děti i dospělé. Více ZDE. Druhým zajímavým tipem je spojení s filmem Účastníci zájezdu. Málokdo z vás možná ví, kde se film natáčel. My jsme to pro Vás zjistili. Při návštěvě Jaderské riviéry, zvláště z letovisek Bibione a Lignano je to co by kamenem dohodil. Takže pokud chcete vidět tak trochu jinou Itálii, vřele doporučujeme k návštěvě. Filmová pláž se nachází v italském letovisku Sistiana a hrad v pozadí v městečku Duino. Obě letoviska spojuje cesta nad útesy – Rilkeho promenáda, která stojí za to… Více ZDE

S CK Fede se můžete samozřejmě vydat i na jiná zajímavá místa nejen v Itálii. Úplnou nabídku naleznete na webových stránkách či  v on-line katalogu.