CK FEDE - lyžování v Itálii s 13% slevou

Tato cestovní kancelář se objevuje na trhu již od roku 1995. Od té doby si získala a stále získává svou klientelu. Mezi její zákazníky mimo jiné patří již také mnoho spokojených členů odborů, kteří v minulosti využili této výhodné nabídky. Proto jsme opět navázali na osvědčenou spolupráci a zajistili jsme pro Vás i nadále zvýhodněné služby CK FEDE. Na novém portálu Odboryplus naleznete také tipy a doporučení zajímavých míst a výletu v okolí letních i zimních ubytovacích kapacit. Specializuje se hlavně na oblast Itálie, ale naleznete zde také poznávací zájezdy či letecké zájezdy na Maltu, Madeiru a další.

LAST MINUTE

Více nabídek last minute ZDE!

Tip Odboryplus.cz

CK Fede disponuje ubytovacími kapacitami mimo jiné i v městečku Bormio a jeho okolí, kde si hosté mohou dopřát jak sportu, tak zábavy a relaxu.
V termálních pramenech v Bormiu se velmi pravděpodobně koupali již starověcí Etruskové. Nenapodobitelnou atmosféru mají zejména „staré lázně“, které jsou doslova vtesány do skal nad městem. Nejvíce turistů ovšem navštěvuje moderní městské lázně s plaveckým bazénem, termálními bazénky (teplota vody 38 až 41°C) a klasickými lákadly, jako sauna, pára a masáže. Doporučujeme termální jezírko, které se nachází na trase mezi Borniem a Livingnem. Za návštěvu stojí tato přírodní tůně s termální vodou, v níž se můžete málokdy někým rušeni po celý rok koupat ve zhruba čtyřicet stupních teplé lázni. Najdete ji v postranním údolíčku po pravé straně silnice mezi Bormiem a Valdidentrem, a to nejlepší je, že přístup k jezírku není omezen a je bezplatný.

S CK Fede se můžete samozřejmě vydat i na jiná zajímavá místa nejen v Itálii. Úplnou nabídku naleznete na webových stránkách či  v on-line katalogu.