CHATA OŘOVSKÝ- ubytování na Šumavě se slevou 12%

ŠUMAVA

Chata Ořovský (bývalý hotel Engadin) u Železné Rudy je ideálním místem pro Vaši dovolenou. Nabízí jednoduché ubytování se stravováním v krásné horské přírodě, která láká k procházkám, k pěší i cykloturistice nebo oblíbenému houbaření či sběru borůvek. V zimě oceníte bezprostřední blízkost sjezdovek, v létě osvěžení v nedalekém přírodním koupališti. Chata Ořovský je vhodná pro rodinnou rekreaci, hromadné dětské pobyty, zájezdy seniorů, ale také pro pořádání firemních či školních akcí.

Kapacita 115 lůžek rozložených do tří pater umožňuje klidné ubytování jednotlivců i hromadných zájezdů.
Pokoje jsou rozděleny do tří kategorií, od turistických pokojů s umyvadlem a společným sociálním zařízením přes standardní pokoje s vlastní koupelnou a WC až po dvouložnicové apartmány (bez možnosti vaření), které poskytují dostatečný prostor pro ubytování celé rodiny.
Stravování si můžete objednat od snídaně, přes polopenzi až po plnou penzi. Snídaně jsou podávány formou bufetu, obědy a večeře servírované.

Kromě prostorné jídelny a restaurace s domácí kuchyní nabízíme také dvě společenské místnosti, terasu s výhledem na sjezdovku, posezení u ohniště.
Pro nejmenší je k dispozici dětský koutek, větší se děti mohou pobavit u oblíbeného „fotbálku“, šipek či pingpongového stolu.
Samozřejmostí je pokrytí Wi-Fi signálem i na pokojích zdarma nebo parkoviště přímo u objektu chaty. Vítáni jsou i domácí mazlíčci.

Železná Ruda leží cca 3 km od Bavorska, což z ní činí zajímavý výchozí bod pro výlety na české
i bavorské straně Šumavy. Život městečka je postaven na turistickém ruchu. Můžete si vybrat od environmentální expozice v místním IC až po noční život v některé herně či kasinu. Největším lákadlem je ale krásná okolní příroda: Černé jezero, Čertovo jezero, Bílá strž, jezero Laka, rozhledna na Pancíři, sportovní areál Špičák s lanovkou, Malý a Velký Ostrý, Dobrá Voda u Hartmanic, Prášilské jezero, to je jen namátkou několik možných cílů Vašich výletů.

Náš tým je připraven Vám podat další informace a postarat se o Vaši pohodovou dovolenou. Těšíme se na Vaši návštěvu, více informací na www.orovsky.cz, tel. 724 377 978, fb Chata Ořovský.