Automobily Mazda se slevou až 70 000 Kč!!!

CB Auto, a.s.

CB Auto největší prodejce vozů na jihu Čech. Působíme v Českých Budějovicích, Táboře a Českém Krumlově. Naše služby zahrnují mnohem více než prodej a servis vozů. Máme pro Vás vždy k dispozici moderní a příjemné prostředí včetně profesionálního zázemí. Náš tým pracovníků zákaznického servisu Vám zabezpečí to, na co máte v rámci standardů prodávaných a servisovaných značek nárok.

TUTU VÝHODU JE MOŽNÉ UPLATNIT POUZE PŘES PORTÁL ODBORYPLUS PO VYPLNĚNÍ FORMULÁŘE!

Mazda rozvíjí pomocí pokročilých a zároveň praktických inovací, které kombinujeme  tak, aby řízení přinášelo radost z jízdy a jízda samotná byla zároveň bezpečná a šetrná k životnímu prostředí. Dokladem budiž ruční řazení, karoserie, podvozek a motor s velmi přesným systémem zrychlování a vyhlazování zvuku. Objevte, jak společnost Mazda posouvá efektivitu a dynamiku jízdy na úplně novou úroveň. Samotné technologie nemohou harmonii mezi vozem a řidičem zajistit – pokud nebudou navrženy s ohledem na řidiče. Právě proto investujeme veškeré naše odborné znalosti do oblastí, které toto spojení zlepšují. Jinba Ittai pro nás začíná již od polohy řízení, kteoru jsme vytvořili s ohledem na samotného člověka – každý prvek vozu byl navržen s důrazem na řidiče.

MAZDA 3 se zvýhodněním 36 000 Kč

MAZDA CX-3 se zvýhod. 35 400 Kč

MAZDA 6 WGN se zvýhod. 66 000 Kč

MAZDA CX-5 se zvýhod. 70 000 Kč

Nová MAZDA 3 posiluje interaktivní vztah mezi vozem a řidičem. Sedmipalcový displej poskytuje užitečné inforamce o vozu s minimálním sklopením zraku, včetně přístupu k mobilním službám. Nová MAZDA 3 je také vybavena řadou inteligentních bezpečnostních funkcí, které upozorňují na hrozící nebezpečí.

Nová Mazda CX-3 je kompaktní crossover, který kombinuje jedinečný, stylový a pulsující design KODO s pohodlím a praktičností, které vyhovují vašemu životnímu stylu. Oceňovaná technologie SKYACTIV přináší nekompromisní sportovní výkon a dynamické, citlivé řízení, proto se model Mazda CX-3 perfektně hodí pro jízdu ve všech terénech.

Ohromující vzhled MAZDY 6 pokračuje uvnitř prostorného a komfortního interiéru. Precizní, pochromované ovladače na ventilačních mřížkách klimatizace a tvarované dekorační panely podtrhávají delikátní vzhled vozu. Precizní švy u sedadel, středové konzoly a dveřních panelů doplňují kabinu.

Zažijte nový rozměr potěšení z jízdy v nové Mazdě CX-5. Naše nejnovější kompaktní SUV s kompletně přepracovaným designem interiéru i exteriéru poskytuje komfort a pohodlí jak pro svého řidiče, tak i pro spolujezdce. Nová Mazda CX-5 je navržena a sestavena tak, aby každému dopřávala požitek z jízdy.

Mazda 3 Challenge 2,0

Běžná cena: 471 800 Kč

Mazda CX-3 Challen. 2,0

Běžná cena: 456 800 Kč

Mazda 6 WGN Challen. 2,2

Běžná cena: 735 800 Kč

Mazda CX-5 Attract. 2,0

Běžná cena: 776 800 Kč

MAZDA 3 se zvýhodnění až 36 000 Kč

Díky perfektní rovnováze výkonu a účinnosti představuje nová MAZDA 3 vzrušující jízdní DNA, kterou od vozů této značky jednoduše očekáváte. Oceňovaný design zaručuje, že vozidlo vypadá více než jen skvěle. Pod elegantní karosérií se skrývá celá řada převratných technologií, které přispívají k citlivé a harmonické jízdě. Aerodynamická karosérie a formované linie MAZDY 3 vyjadřují výkon a přizpůsobivost, zatímco přitažlivá přední chromovaná maska a LED reflektory slibují, že toto vozidlo bude vzbuzovat zájem. Jedinečné hladké křivky pokračují ve velkoryse rozděleném interiéru se sedadly ve sportovním stylu a měkkými materiály, které poskytují pohodlí potřebné pro dokonalý zážitek z jízdy. Nová MAZDA 3 posiluje interaktivní vztah mezi vozem a řidičem. Sedmipalcový displej poskytuje užitečné informace o vozu s minimálním sklopením zraku, včetně přístupu k mobilním službám. Nová MAZDA 3 je také vybavena řadou inteligentních bezpečnostních funkcí, které upozorňují na hrozící nebezpečí a zajišťují klidnou a synchronizovanou jízdu. Krása MAZDY 3 odpovídá jejímu výkonu. Aerodynamický lehký design karosérie přináší přesnost a pohyblivost a zaručuje skvělou jízdu již od okamžiku vyjetí. Díky vylepšené spotřebě a nižším emisím je MAZDA 3 citlivý, zábavný a ekologický vůz s brilantním výkonem i vzhledem.

MAZDA CX-3 se zvýhodněním až 35 400 Kč

Nová MAZDA CX-3 je kompaktní crossover, který kombinuje jedinečný, stylový a pulsující design KODO s pohodlím a praktičností, které vyhovují vašemu životnímu stylu. Oceňovaná technologie SKYACTIV přináší nekompromisní sportovní výkon a dynamické, citlivé řízení, proto se model MAZDA CX-3 perfektně hodí jak pro jízdu ve městě, tak pro cestování na venkově. Model CX-3 klade maximální důraz na řidiče a byl navržen kolem něj s inovativními bezpečnostními funkcemi, které zajišťují, aby byla každá jízda příjemná, zábavná a bezpečná. To jsou pouze některé z důvodů, proč je Mazda CX-3 odvážně jiná a vytváří nový standard jedinečného zážitku z jízdy. Nadčasový design KODO vozu CX-3 je patrný uvnitř i vně. Od špičkového ručního řemeslného zpracování interiéru po inovativní funkce budete cítit, že vše je ergonomicky umístěno okolo, a zažijete také pocit spojení s vozem „Jinba Ittai“. Progresivní vnější design karoserie je vylepšen čistými, jednoduchými liniemi a konturami, které vyzařují energii.  MAZDA CX-3 vyjadřuje kombinaci výkonu a stylového šarmu, která jistě chytne za srdce

MAZDA 6 WGN se zvýhodněním až 66 000 Kč

Dovednosti kvalitního zpracování a důmyslnost se plně promítly do MAZDY 6. Se svými odvážnými a atletickými proporcemi se za MAZDOU 6 budou všichni otáčet, ať už ji budete řídit kdekoliv. Působivé přední světlomety skvěle doplňují aerodynamicky tvarované okraje, zatímco trojrozměrná přední mřížka a široké posazení vozu jsou opravdovou podívanou pro oči. Zažijte na vlastní kůži kvalitní zpracování a výkon MAZDY 6. Jedinečné křivky tohoto vozu podél karosérie navozují pocit svižnosti a výkonu. Aerodynamický design ve spojení s technologií motoru SKYACTIV přináší vzrušující jízdní zážitek. Ohromující vzhled MAZDY 6 pokračuje uvnitř prostorného a komfortního interiéru. Precizní, pochromované ovladače na ventilačních mřížkách klimatizace a tvarované dekorační panely podtrhávají delikátní vzhled vozu. Precizní švy u sedadel, středové konzoly a dveřních panelů doplňují kabinu plně orientovanou na řidiče a jsou základem prostředí pohody a klidu. Každá maličkost interiéru svědčí o pozornosti, jakou designéři a konstruktéři věnují detailům každého vozidla MAZDA. Tuhá karosérie MAZDY 6 nabízí skvělé jízdní vlastnosti, příjemný pocit z jízdy a nízkou spotřebu paliva, aniž by měla negativní vliv na potěšení z jízdy, které je pro každou MAZDU typické.

MAZDA CX-5 se zvýhodněním až 70 000 Kč

Zažijte nový rozměr potěšení z jízdy v nové MAZDĚ CX-5. Naše nejnovější kompaktní SUV s kompletně přepracovaným designem interiéru i exteriéru poskytuje komfort a pohodlí jak pro svého řidiče, tak i pro spolujezdce. Nová MAZDA CX-5 je navržena a sestavena tak, aby každému dopřávala požitek z jízdy a aby všichni lidé na palubě zažili pocit Jinba Ittai - hluboké souznění a jednoty s vozem. Díky designu KODO a bezkonkurenčnímu zpracování je nádherná karosérie vozu navíc podtržena novou barvou Soul Red Crystal. Prostorná kabina zaměřená na osoby je uvnitř tichá, dokonale zpracovaná a přináší prvotřídní komfort vám i všem cestujícím. Dokonale se hodí na dlouhé zábavné výlety s rodinou a přáteli. Přináší pokročilou bezpečnostní technologii i-ACTIVSENSE, díky níž se všichni mohou uvolnit a užívat si jízdu. Podělte se o dokonalý požitek z jízdy.