Automobily Kia se zvýhodněním až 159 080 Kč!

CB Auto, a.s.

CB Auto největší prodejce vozů na jihu Čech. Působíme v Českých Budějovicích, Táboře a Českém Krumlově. Naše služby zahrnují mnohem více než prodej a servis vozů. Získali jsme ocenění Platinum Prestige Dealer KIA, které získává pouze jeden nejlepší dealer v rámci České republiky. Udělení tohoto ocenění vychází nejen z prodejních a servisních úspěchů, ale také z celkové kvality a rozsahu poskytovaných služeb.

Existuje mnoho důvodů pro koupi vozu Kia. A tento seznam stále roste, ať už je to oceňovaný design, nebo vynikající technologie. Najděte si chvilku a prozkoumejte, proč je značka Kia tak unikátní. A proč je tedy tou správnou volbou. Hledáte něco, co opravdu odlišuje vozy Kia od ostatních? Odpovědí jsou tři slova: sedmiletá záruka Kia. Naše 7letá záruka je jediná na trhu a je výsledkem důvěry v každé vozidlo nesoucí název Kia. Naše záruka vám po dobu sedmi let přinese klid v duši.

KIA Cee'd SW Fresh Plus 1.6 CRDi 100kW

(odkaz na nabídku  – specifikace vozu)

Nová KIA Cee'd vám umožní dát najevo vyhraněný vkus. Vše začíná klínovitým profilem, výraznou boční linii a robustní kapotu. Přidáte-li k tomu dále široký rozchod kol, krátké převisy a dlouhý rozvor, získáte tvarové pojetí karoserie, se kterým se lze zpravidla setkat u sportovního kupé. Pouze zde se však tyto tvary snoubí s prostorností a funkčností 5dveřového vozu. Výsledkem této koncepce, kterou vytvořil již mnohokrát vyznamenaný evropský designérský tým, je skutečně přitažlivý vůz, který nemůže být minut bez povšimnutí.

Interiér vozu KIA Cee'd  je navržen tak, aby vás uchvátil, a to nejen chromovým zvýrazněním všech hlavních vnitřních designových prvků. Vozy mají přívětivý interiér, ve kterém se budete okamžitě cítit jako doma. Při nastupování vás přivítají velkorysým spojením komfortu, vyspělé techniky a elegance. Všechny ovládací prvky jsou navrženy tak, aby obklopovaly řidiče a byly tak dosažitelné bez jakékoli námahy.

A ať se usadíte kamkoli, vždy narazíte na prvotřídní zpracování. Díky důmyslnému využití prostoru je získán více než dostatek místa pro nohy i hlavy cestujících, kteří tak mohou cestovat v maximálním pohodlí. Také vysoce kvalitní materiály a zvláštní pozornost věnovaná ergonomii jsou zárukou, že se na silnici budete cítit jako doma.

Cena ceníková: 517 980 Kč vč. DPH Celková sleva: 93 080 Kč vč. DPH
Cena po slevě: 467 980 Kč vč. DPH

Cena pro Odboryplus: 424 900 Kč vč. DPH

V případě protiúčtu je možná další sleva 20 000 Kč z uvedené zvýhodněné ceny Odboryplus.

KIA Sportage Style 1.7 CRDi 4x2 85 kW

(odkaz na nabídku  – specifikace vozu)

Nová KIA Sportage s ohromujícím vzhledem vyčnívá z davu v kterémkoli prostředí. Sportage je dokonalou kombinací sportovních vlastností a elegance, ať už projíždíte městem, nebo zdoláváte terénní překážky na nezpevněných cestách, jedete poklidně po prázdné silnici, nebo parkujete u svého domova. Modely Sportage a Sportage GT Line, navržené a vyráběné v Evropě, se vyznačují osobitým, inovativním designem a skutečně úžasnými prvky výbavy. Ať vás napadne jakékoli dobrodružství, Sportage vám vždy nabídne zážitky vycházející z ryzí kultivovanosti.

V novém modelu KIA Sportage o vás bude po všech stránkách postaráno. Díky dokonale navrženému interiéru s měkkými materiály, elegantními sedadly a luxusními povrchovými úpravami se budete ve voze cítit vždy jako doma. Nová KIA Sportage vám také poskytne obrovský vnitřní prostor a cestování se stane ještě příjemnějším.

Nová Kia Sportage je mimořádně komfortní. Ve skutečnosti je mnohem víc než jen komfortní. Každý výlet bude mít báječně klidný průběh s maximálním pohodlím a snadným řízením. Nepřeberné množství velmi sofistikovaných prvků výbavy se postará o vaše pohodlí bez ohledu na roční období. Sportage vám poskytne spoustu důvodů, proč si sednout za volant a užívat si jízdu.

Cena ceníková: 680 980 Kč vč. DPH Celková sleva: 124 080Kč vč. DPH
Cena po slevě: 610 980 Kč vč. DPH

Cena pro Odboryplus: 556 900 Kč vč. DPH

KIA Sportage Premium 2.0 CRDi 4x4 136 kW

Cena ceníková: 825 980 Kč vč. DPH Celková sleva: 139 080Kč vč. DPH
Cena po slevě: 755 980 Kč vč. DPH

Cena pro Odboryplus: 686 900 Kč vč. DPH

V případě protiúčtu je možná další sleva 20 000 Kč z uvedené zvýhodněné ceny odboryplus.