Automatické kotle až s 10% slevou plus mnoho dalších slev a výhod

panfitinka.cz s.r.o.

Jsme e-shop nové generace. Jsme webový portál snoubící to nejlepší z kvalitního e-shopu a informačních serverů. Nabízíme svým zákazníkům nejen kvalitní a prověřené produkty, ale i plno teoretických i praktických rad a doporučení, pro úspěšnou realizaci instalací a projektů. Ručíme za kvalitu zboží, které prodáváme. Poradíme při výběru zboží a doporučíme to nejlepší řešení. Pomůžeme s kompletní realizací instalace. Neustále sdílíme spoustu užitečných informací a novinek z oboru.

Kotle na tuhá paliva a pelety

TEKLA je známý polský výrobce automatických a ústředních topných kotlů na trhu. Od počátku své činnosti se společnost zaměřuje na vysokou kvalitu, komfort a bezpečnost svých výrobků.

Materiály používané při výrobě kotlů jsou vždy vysoké kvality. To umožňuje firmě umožňuje poskytovat víceletou záruku. Společnost všechny kotle podrobuje podrobným zkouškám, což potvrzují přijaté emisní a ekologické certifikáty.

Krbová kamna

Využijte speciální O+ slevu 20 % na peletová kamna a krby značky Linea VZ.

Ochrana plynových kotlů

Set ke kondenzačnímu kotli (magnetický odkalovací filtr, neutralizátor kondenzátu a dávkovač polyfosfátu). Magnetický odkalovací filtr GTS vhodný pro horkou vodu (max. 90°C) s připojením 3/4" s převlečnou maticí pro snadnou a rychlou instalaci. Součástí je vypouštěcí ventil a nerezová filtrační vložka 500 mikronů. Neutralizátor kondenzátu z kondenzačních kotlů MININEUTRO. Součástí je i pravoúhlé připojení, držáky a hmoždinky. Kondenzát z kondenzačních kotlů je kyselý, je proto dobré ho neutralizovat aby se předešlo kontaminaci a korozi materiálů. Pro plynové kondenzační kotle do výkonu 35 kW. Dávkovač polyfosfátu CLICK BYPASS ke změkčení vody. Zabraňuje tvorbě vodního kamene v topném systému.

Využijte speciální O+ slevu 15 % na set pro topné systémy značky Euroacque.

Set pro čištění, obnovu a ochranu topného systému (magnetický odkalovací filtr + chemie pro čištění topného systému + biocidní přípravek pro ochranu topného systému).
Magnetický odkalovací filtr NANO EVO/MAG vhodný pro horkou vodu (max. 90°C) s pravoúhlým připojením 3/4" s převlečnou maticí pro snadnou a rychlou instalaci nenáročnou na místo (méně než 5 cm). Součástí je vypouštěcí ventil a nerezová filtrační vložka 500 mikronů.
Nekyselý čistič topného systému EUROSPEED obnovuje topný systém a odstraňuje železité usazeniny.
Biocidní přípravek XS TOTAL BIO s inhibitory koroze rozpouští vodní kámen a zabraňuje jeho usazování. Navíc ničí bakterie a řasy.