Atraktivní akční plavby se slevou

Cruiseplus, s.r.o.

Změňte pohled na svou dovolenou!

Připravili jsme pro vás atraktivní a pro mnohé nevšední zážitky, které vám může přinést dovolená na moři. Ráno můžete pozorovat východ slunce na palubě, nemluvě o skvělých celodenních i večerních programech, které vás na těchto  výletních lodích čekají. Chcete se bavit? Je zde k dispozici divadlo, diskotéka, společenský tanec. Chcete sportovat? Posilovna, vnitřní i venkovní bazény jsou vám k dispozici. Na některých plavbách si můžete dokonce zabruslit. Možností je mnoho. Další velkou výhodou je, že během dovolené navšívíte několik států,ostrovů či měst. Pokud ale přeci jen dáváte přednost suché zemi, i pro vás máme zajímavé nabídky. Navštívit můžete Dubaj, Abu Dhabi či Srí Lanku. Více ZDE

Užijte si slunce, sportu, skvělé atmosféry, zábavy a gastronomických zážitků. Plavba je pobytový i poznávací zájezd v jednom.

Dovolenou na lodi si dnes může dopřát každý! V některých případech vyjde dokonce levněji než klasická cesta do hotelu. Přidáme-li k tomu všechny dostupné služby které jsou v ceně, tak jednoznačně dovolené na lodi vedou!!!

Příklady akčních plaveb:

NOVINKA!!!

Nabízíme Vám nevšední cestovatelský zážitek! Spojení plavby s cykloturistikou. O kolo ani jiné cyklistické doplňky se nemusíte starat. Vše si lze půjčit přímo na lodi. Tato nabídka nadchne hlavně zájemce o akční dovolenou, při které nebudou ochuzeni o aktivní pohyb ani o sbírání spousty nových zážitků. Ubytování je zajištěno na komfortních, plně vybavených lodích a se stravováním plné penze.

Kolo & Loď - Holandsko - Cesta za tulipány na lodi Fluvius

Poznejte Holandsko co nejlépe:

nádhernému jarnímu období dominují květiny. Tato 5-denní mini-plavba se uskuteční v nejkrásnějším roční období a přenese Vás do nádherných oblastí, jako je "zahrada Amsterdam". Užijte si nezapomenutelné dny na palubě člunu  s vynikajícími službami a itinerářem, který se Vám přizpůsobí.
Amsterdam je nejmenší metropolí Evropy. Nachází se zde mnoho unikátních muzeí, lákavé nákupy a objekty nedávno přidané do Seznamu kulturního světového dědictví UNESCO, kanály v centru Amsterdamu. Navštivíte slavný květinový trh v centru hlavního města a objevte muzeum pod širým nebem "Zaanse Schans", které zahrnuje větrné mlýny, tradiční sýrovou výrobu a malebné holandské vesnice. Dalšími důležitými událostmi tohoto výletu jsou historické město Haarlem, světově proslulý květinový park "Keukenhof" u Lisse a největší květinová aukce na světě v Aalsmeeru.

NOVINKA: Fluvius bude mít dva anglicky mluvící průvodce pro cyklisty; hosté se mohou rozhodnout pro delší / kratší cyklistické / rychlé cyklistické výlety (v závislosti na trase).

Běžná cena 8 850,- Kč    Cena pro Odboryplus 8142,- Kč/osoba (sleva 8%)

Více ZDE

Kolo & Loď - Holandsko - Zelené srdce Holandska na lodi Jelmar

Během osmi dní, sedmi nocí, které strávíte na krásné lodi Jelmar, můžete
sami a dle svého rytmu poznávat “Zelené srdce Holandska, neskutečnou přírodu, zajímavou historii a světoznámá města a úchvatné scenerie.

Na Vaší cestě navštívíte historická města jako jsou Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Leiden a Goudu.Budete objevovat historii této oblasti a co je důležité, stanete v tyto dny součástí samotného fascinujícího Zeleného srdce Holandska.

Pokud patříte mezi milovníky umění, můžete se těšit na návštěvu Leidenu, Haarlemu a Delf, žili a tvořili takoví mistři jako Rembrandt, Fras Hals a Vermeer. Ale daleko od velkých měst je tento výlet hlavně o malebných vesničkách a nádherných sceneriích. Jedno je jisté: na konci Vaší cesty se nebude chtít vrátit zpět a to nejen díky novým cyklistickým zážitkům,času strávených na lodi, ale hlavně kvůli Holandsku samotnému.
Bonusem během Vaší dovolené je I fakt, že loď  Lena Maria kotví v přístavech, které jsou nedaleko center měst a městeček, která tak můžete každý den večer navštívit a odreagovat se tak po Vašich zdolaných cyklistických tůrách.

Běžná cena: 11 490 ,- Kč    Cena pro Odboryplus 10 571,- Kč/osoba (sleva 8%)

Více ZDE

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------