Antigenní testy z kraje nosu

REFIN ASISTENT, s.r.o.

Rychlý a šetrný test ke kvalitativní detekci antigenu SARS-CoV-2. Lepu 2019-nCoV Antigen Rapid Test Kit je založen na specifické reakci protilátka-antigen a technologii imunoanalýzy.

Testy jsou komfortní – není třeba zasunovat tyčinku hluboko do nosohltanu – testování se provádí ze vzorku získaného výtěrem z nosu.

Použití testu je jednoduché a praktické. Výtěrová tyčinka se vkládá přímo do testovací karty, a tak k provedení testu není potřeba zkumavka.

Výsledek testu získáte již za 15 minut.

Jednoduchost provedení umožňuje použití této sady jak v nemocnicích, či odběrových místech, tak také na letištích, v dopravě, hotelích či obchodních společnostech. Na základě rozhodnutí Ministerstva zdravotnictví je test LEPU 2019-nCoV Antigen povolen pro použití k sebetestování , či testování zaměstnanců ve firmách.

Test je u firem proplácen zdravotní pojišťovnou.

Certifikát

Prohlášení o shodě

Lepu 2019-nCoV Antigen Rapid Test Kit

Balení po 25 Ks, každý test balený zvlášť (25 roztoků)!

Cena za kus je 56,- Kč.

Platba předem.

Cena dopravy je 90,- kč.

Doprava od 3 balení (75 ks )ZDARMA.

Objednávat můžete pomocí formuláře po přihlášení.

Nezapomeňte uvést dodací adresu.

Objednávku přes formulář je možné kombinovat také s objednávkou českých respirátorů FFP2. Jedná se o stejného dodavatele. Platíte tedy pouze jedno poštovné.