Akční lázeňské pobyty & wellness pobyty až s 25% slevou + 200 Kč další sleva navíc pro O+

CK Czech holidays

Czech holidays – cestovní kancelář, s.r.o. se Vám tímto představuje jako dlouholetý a spolehlivý partner mnoha spokojených klientů. Specializujeme se na lázeňské a léčebné pobyty.  Na webových portálech www.lazne.net a www.wellness-hotel.cz  najdete širokou nabídku lázeňských pobytů v nejznámějších českých, moravských, slovenských a maďarských lázních.  Charakter těchto pobytů představuje osvědčenou kombinaci blahodárných účinků přírodních léčivých zdrojů (termální, minerální aj. vody, rašelina, bahno, plyn), aktivního odpočinku (vycházky, projížďky aj.) a kulturních prožitků (divadelní představení, promenádní koncerty, taneční večery aj.). Ptejte se u svého zaměstnavatele na možnosti čerpání příspěvku na rekreaci, relaxační a ozdravné pobyty.

Vybrali jsme pro vás zajímavé tipy akčních pobytů, ke kterým navíc můžete uplatnit  další slevu ve výši 200 kč .  Tato sleva je dále platná na veškeré pobyty  které naleznete na  www.lazne.net a www.wellness-hotel.cz .

Lázně Poděbrady

Hotel Bellevue Tlapák****

Pobyt pro seniory  6 dní / 5 nocí

cena: od 7 690 Kč osoba / pobyt     VÍCE ZDE

Turčianské Teplice

Lázeňský dům Dependance Aqua**

Léčebný pobyt Spa & Aquapark  6 dní / 5 nocí

cena: od 6 050 Kč osoba / pobyt     VÍCE ZDE

Tapolca

Hunguest Hotel Pelion****

Zvýhodněná relaxace Tapolca 4=3   5 dní / 4 noci

cena: od  4 540 Kč osoba / pobyt     VÍCE ZDE

ČESKÁ REPUBLIKA – VHODNÝ TIP PRO VÁS!

SLOVENSKO –  VČASNÉ OBJEDNÁNÍ AŽ 25%

MAĎARSKO – ZA 4 NOCI ZAPLATÍTE JEN 3!

Wellness, to je nová vlna péče o  naše zdraví. Jde o celý životní styl, v němž duševní i fyzická pohoda hraje nejdůležitější roli jako základ zdravého způsobu života. Běžně se zdraví chápe jako absence nemoci, tedy pokud se u nás neobjeví příznaky nemoci, říkáme, že jsme zdrávi. Ale prevence je v dnešním uspěchaném stylu života velice důležitá. Umět se zastavit, užít si pohody s partnerem a rodinou. Pro členy Odboryplus máme další slevu ve výši  Neváhejte a využijte výhodných nabídek !

TIP Odboryplus.cz

Našim tipem se stává město Tapolca v  Maďarsku. Městečko leží severně od jezera Balaton na úpatí 14 čedičových kopců, které jsou pokryty bohatými vinicemi. Je obklopeno dubovými, březovými a borovými lesy , které byly částečně přebudovány na krásné 5,7 hektarové parkově upravené lido (plážové koupaliště). K největším zajímavostem místa patří podzemní jeskynní jezero Várhegy, které je zásobováno mírně teplými prameny nasycenými plynem. Po jezeru se dá projet na člunu. Lázeňské středisko Tapolca se vyznačuje příjemným, vyváženým klimatem i vynikající poklidnou atmosférou pro odpočinek.

VIDEO TAPOLCA